ГЕРБ равно на мафия, скандират сини столичани

1

 Недоволни от правилата в Синята зона в София тръгнаха снощи на разходка по столичните улици. Те уж спонтанно блокираха кръстовището  при Попа, а след това тръгнаха към стадион „Васил Левски”, където премиерът играеше  мач.

 Полицията не ги пусна да засвидетелстват благодарността си към него, затова те се ограничиха да скандират около стадиона доста обидни думи по адрес на Борисов и сексуалната му ориентация, както и към цялата му партия.

От днес  протестите стават ежедневни заради скандалното решение на общинските съветници. Те прегласуваха изцяло решението си за Синята зона, като не пропуснаха собствените си привилегии. Съветниците ще паркират безплатно където си поискат в София. Същото важи и за държавните и общинските служители, които работят в центъра. За останалите граждани си остават 150 лева винетка за една кола, 15 лева на месец такса Синя зона, а за тези, които имат работа в центъра на София, паркингът ще е по два лева за час. Всички пари ще ги вземат от нас, за да си купуват гласове за изборите, твърдяха едни. Наглост и безпардонност, определиха действията на управляващите от ВМРО и Атака. Протестиращите бяха малко по-крайни и епитетите им по-жестоки. Най-нежният от тях беше дебили с лъскави костюмчета от 2-3  хиляди лева и без мозък в главите. Щом не разбират от дума, ще разберат от друго, заканиха се те. Не може един общински съветник да е привелигерован, защото заседава два пъти в месеца, а гражданите дискриминирани. ГЕРБ е равно на мафия, обявиха възмутени софиянци и обявиха протести всеки ден и до дупка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/d3iS60p93b4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Господа и госпожици софиянци, сами си избрахте ББ и след него даскалицата, защо сега недоволствате? Изберете ги и за по още няколко мандата и тогава всичко ще ви е наред. Само не недоволствайте че смущавате пиенето на кафе и футболните мачове. Ако сега сте разбрали че мафията управлява значи сте си зле и си носете съдбата, сами сте си виновни. Който не е доволен да се връща на село и да сади картофи и тикви, много е доходно и си сит.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *