ГЕРБ предлага 15 млн. и екстри за лъжи на престъпници

1
Валентин Янев - Вальо Бореца
Валентин Янев – Вальо Бореца

 

Огромни злоупотреби по времето на ГЕРБ в програмата за защита на свидетели ще лъснат скоро, твърдят работили в миналото по нея. Зад решетките на Централния софийски затвор лишените от свобода правят интересна калкулация, научихме от вътрешни хора.

 Повечето от задържаните по различни дела разказвали един на друг как са притискани от МВР да свидетелстват срещу неудобни на властта, както потвърди и Вальо Бореца, на когото били обещани 150 хиляди евро.

Даниел Димитров - Данчо Релето
Даниел Димитров – Данчо Релето

Обвиняеми по различни дела пресметнали, че на всички тях са им обещавани близо 15 милиона за лъжесвидетелстване освен други екстри, като по-кровителстване на престъпните дейности. Всъщност замисълът на Цветанов и Флоров бил първо да притиснат Гребеца да посочи Вальо Бореца като извършител на убийствата на Иван Пайнавелов – Сапата и Юлиян Лефтеров – Кунгфуто, а след това притисне от разследването, Бореца да лъжесвидетелства срещу Алексей Петров.

Всъщност Данчо Релето води полицаите до труповете и посочва Любо Гребеца като убиец, но разследващите започват да работят по съвсем друга версия, която им е удобна.

Научихме от достоверни източници, че на Данчо Релето от „Наглите“ също са предлагани пари и облаги, за да даде каквито показания му кажат. В началото той се съгласил, но след това отказал да съдейства, защото разбрал, че го лъжат, както се случва и с Любо Гребеца.

Според слухове в затвора най-богато били обезщетени свидетелите срещу „Наглите“ Валентин Михайлов и Найден Недев, близък до приятеля на Цветанов – Петър Христов. За Михайлов се коментирали суми от един милион, докато Недев се задоволил с далеч по-малко пари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/CZLv_DRafBY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. И СЪС СИГУРНОСТ Е ТОЧНО ТАКА ТОВА Е ОБЯСНЕНИЕТО ЗАЩО ГЕРБ Е ВЕЧНО НА ВЛАСТ ПРОТИВ ЖЕЛАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НО ЦВЪКО ЖНАЕ КАК СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ И КОПУВАТ ИЗБОРИ ТАКА И ЦИГАНИЗИРАХА БЪЛГАРИЯ С ВЕРНИТЕ СИ ИЗБИРАТЕЛИ ЦИГАНИТЕ КОИТО СЕ МНОЖАТ И ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА НАРОДА СЪС УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ГЕРБ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *