ГЕРБ дарява 700 000 лв. помощи за Перник

1
Бойко Борисов
ГЕРБ отново подпомага Перник

От партия ГЕРБ са решили да отпуснат още 700 000 лв. помощи за възстановяване на щетите в Перник след земетресенията. Парите са от субсидията на партията, като с дадените преди това 300 000 лв, сумата която ГЕРБ е дарила за перничани става 1 млн. лв.

Помощите, които ще получат пострадалите от земетресенията перничани, вече се изравняват с тези, които получила хората от с. Бисер, след наводненията. Бойко Борисов не пропусна да отбележи, че  ГЕРБ  са дарили 1 млн. лв. от субсидията си, докато от БСП са прежалили само 15 ооо лв. Премиерът наблегна на това сравнение, като обяви че възстановителните ремонти вървят по план. Според Томислав Дончев, засегнатите къщи са около 260, но има хора от тях, които няма да получат помощи, защото имат и други домове. Припомняме, че със средствата от помощите имаше доста спекулации, като дори кмета на Перник – Росица Янакиева беше дадена на прокурор за злоупотреби със средствата.

Хората от града на миньорите претърпяха истинска трагедия покрай земетръсите, а много от тях все още живеят на палатки или при познати, защото нямат пари да възстановят домовете си. Ние от екипа на skandalno.net се надяваме тези 1 015 000 лв. от ГЕРБ и БСП наистина да достигнат до хората и да нормализират живота им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Чува се, чува се!

    Само не ми е ясно откъде ГЕРБ получава субсидията си? От Америка ли, от Русия ли?

    От народа си Гербери, от народа си. От неговите данъци, такси, глоби и т.н. и т.н.

    И сега ако Б.Б. вземе десетина перничани (обикновенни хорица, от тези пострадалит�µ
    и отиде в банката си, изтегли от сметката си един милион лева и ги отнесе на крака в Перник, пръв ще му се извиня за това, че никога не съм му вярвал. Айде бе бате, дай малко от твоите, бе?!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *