Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Георги Стоев убил Христо Калчев? – с видео

Христо КалчевЗад нелепата смърт на автора на вулгарни романи Христо Калчев стоят действията на самообявилия се за негов наследник Георги Стоев. В книгата си „Пророците и мафиите”, бившата секретарка и на двамата – Славея Иванова, разкрива пред читателите си този факт.

Разбира се, информацията е представена доста завоалирано от авторката, но и на най-малоумният би му станало ясно за какво иде реч.

Пророците и мафиитеВ документалния си разказ, бившата служителка на ИК „Световит” разказва как Жоро Стоев с месеци заплашвал и рекетирал Калчев и как авторът на „Нерон вълкът” живеел в абсолютен страх заради тези набези.

В книгата е разяснено още, че Стоев е дал информацията за написването на последните няколко книги на Христо Калчев и не е получил и лев за това. Това извадило убития впоследствие пишман писател извън равновесие и той започнал да си иска парите от Калчев.

Георги СтоевВулгарният писател не издържал на тоталната агресия на Стоев и бил ударен от инфаркт. На практика трябва да разбираме, че действията на Стоев индиректно са убили Калчев, според авторката Иванова. Няма спор, че перото в книгата й е умишлено заострено с цел да причинява болка, което се усеща по първите реакции на читателите. Самата Славея обещава още скандални тайни да бъдат разкрити покрай Жоро Стоев, но всяко нещо с времето си.

Макар и в противоречиви взаимоотношения приживе, Георги Стоев и Христо Калчев бяха съмишленици! И със сигурност са приятели в по- добрия свят, където и двамата се преселиха без време! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *