Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Георги от „Къртицата“ налетя да бие Бориса

georgiЖените са овце при това грозни овце. Тях трябва да ги биеш и да ги скубеш, за да разберат къде им е мястото. Това е философията на бургаския мачо Георги от „Къртицата“. Внукът на легендарния борец Никола Станчев е едно голямо разочарование за повечето от играчите, които в началото се възхищаваха на неговата сила и смелост, но сега минават край него на пръсти.

Още по време на миналите елиминации Георги си изпусна нервите, ритна стола си и го счупи, разкрещя се, а накрая се разплака от безсилие. Причината беше, че номинират неговата любима Ивайла Бакалова за изгонване, а той не може да понесе да я изгуби. Тогава обидите отнесе Евгени Иванов – Пушката, който бе наречен помияр и още куп обидни думи се изсипаха върху главата му. Само защото Георги номинира Ивайла.

Освен, че е агресивен, Георги се оказа и злобен. Като малките деца той отказа да говори с Евгени, след това се нахвърли върху Бориса. Той така се вбеси от нейното предложение за броя на листите, върху които ще записват продуктите, че удари с юмрук по масата и се хвърли да я удари. Спряганият за грубиян Емил Каменов, който пък се оказа с добра и справедлива душа и двата пъти успя да озапти колегата си и да хване ръцете му.

Сега вбесеният ММеец нарича поред дамите овце, успя да се скара и с Марина Мицич,закани се да й отреже косата, докато спи, разкрещя  й се, че няма връзка с главния мозък и че всъщност даже няма мозък. Негов съюзник остана само Ивайла, с която той се държи по мачовски нежно, а тя хем се ласкае, че има човек, който я харесва, хем го манипулира и го върти на малкия си пръст. Което пък големият пич изобщо не забелязва. За него тя не е овца, а мечта. Макар че още не му е дала телефона си и едва ли ще му го даде след предаването.  Осебено след като Георги й се похвали, че е биел и жена си.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *