Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Георги Неделчев: БИГ Брадър трябва да бъде забранен за непълнолетни

Георги Неделчев ПлейбойГлавният редактор на известно мъжко списание у нас Георги Неделчев безцеремонно заяви на снощния лайф, че предаването Биг Брадър би трябвало да бъде забранено за деца до 16, а може би и до 18 годинни. Не зная как си подбирате участниците, но вътре половината реват, другата половина псуват.

Ако това е отрязък от българското общество, аз бих се ужасил, че живея в такова общество. У нас това е забранено да се гледа, защото какъв пример дават тези хора вътре? Какво искате да покажете на зрителя? Какво искате да му внушите? Лично за мен се получава внушението, че в България живеят простаци,  скандалджии, типове с психически отклонения и Златки.

И като казвам Златки, искам да попитам продуцентите какво прави Златка Димитрова втори сезон в тая къща, като сега застъпи от ВИП-а и отиде в Ол старс. Пример за какво е Златка, кажете ми.

Ники Кънчев веднага изпя вечната си песен, че Златка се е променила, а предаването има и възпитателно значение. Ето на. Пенка изразила желание да учи. Златка миналата година не знаела столиците в Европа, но сега вече ги е научила и не знае само Рим. Но с още малко упражнения и Рим ще научи. Освен това е добра домакиня и готви.

Браво! – изръкопляска Неделчев. Вземете я и догодина в Брадъра и тя ще знае не само Рим, ами и ще е научила  още десет столици. И така десет по десет за десетина години стаж в риалитито ще е наясно с цялата география. И ще се развие страшно много. Аз пак питам защо точно Златка. Вън има около сто хиляди жени, които са добри домакини , знаят да готвят, не знаят столиците, чувствителни са, плачат, а за пари са готови да се съблекат веднага. С какво Димитрова е по-интересна и различна от всяка една от другите?

Тя се развива, продължи да настоява на своето водещият. Ама и другите се развиват, контрира го еротичният фотограф. Все научават по някоя столица, докато клекнали край колона гледат предаването ви. И ако Димитрова е представител на тия сто хиляди млади жени, какво прави тук пък още една Златка? Тя пък за какво е пример? И накъде се развива?

Абе, Георги, да не би да си поискал нещо от Златка, а тя да ти е отказала, опита да внесе елемент на интрига Кънчев. Напротив. Тя е искала прекалено много от мен. Снимки, разбира се. Корици, голи пози, беше ми дотегнала просто. И тъкмо се отървах и тя цъфна на екрана. В същата поза, но сега се опитва да си разголи не тялото, а душата, но там няма нищо. Няма какво да се покаже след разголването, освен поза. И роля.

Оставете Златките и намерете хора, които наистина ще са интересни, препоръча Неделчев. Открийте нов ъгъл, нов ракурс. Защото рискувате хората да спрат да ви гледат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Георги Неделчев: БИГ Брадър трябва да бъде забранен за непълнолетни

 1. Беба Отговор

  10.12.2013 в 13:37

  Браво на Георги Неделчев,че възропта за опошляването,чалгазирането и зорлям изтикването на светло на простотията и вулгарността на златките и тризначките.Крайно време е жалкото подобие на журналист Ники Кънчев,който е готов за пари да лази на четири крака и да лиже мръсотия да спре да тика черната Златка за пример за подражание.Тая креатура ,която е запозната само с анатомията на половите органи , а бърка понятия като град,държава,не може да бъде венцехвалена като мило и добро момиче,след като се е предлагала в порносайтове.Кънчев ,жалък си

 2. ван Отговор

  10.12.2013 в 15:00

  Браво на Неделчев за блестящото представяне като коментатор . А пък Пънчев . само дето не задължи Миро да купи годежен пръстен на черната кобила …. Предния сезон СТанКА ,СТанКА,СТанКА,СТанКА…..сега ЗлатКа ЗлатКа ЗлатКа ЗлатКа…..аман от простачки……

 3. Нина Отговор

  10.12.2013 в 17:46

  Не си прав, Георги. Направо със закон трябва да се забрани. Или да намерят стойностни хора и да ги вкарат вътре, или изобщо да не го излъчват. Срам и позор за нацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *