Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Георги Мамалев тормози колегите си с психо атаки!

Георги Мамалев

Георги Мамалев

Младите се страхували и не искали да го виждат

Георги Мамалев на стари години се превърнал в същински тиранин за колегите си в театъра. Това издадоха хора от арт средите и допълниха, че нисичкият актьор тормозел де кого завърне без да му мигне окото. Освен че ги обиждал бълвайки груби думи, той непрекъснато сплетничел и се опитвал да им подлее вода пред режисьорите.

Особено тежко било положението с младите артисти, на които непрекъснато се зверел сякаш са хванати от гората животни. Най – голяма непоносимост имал към момичетата, с които непрекъснато се заяждал и безпричинно наричал „некадърнички” и „бездарници”. Неговите другари си обясняват странното му поведение с факта, че вече навлиза в преклонна възраст и се страхува да не го изместят.Георги Мамалев

„Това е особено характерна българска черта – да гониш младите таланти и до последно да разправяш, че ти си най – великият. Жоро Мамалев просто трябва да проумее, че е жив човек и неговото време изтече. Никой не отрича цялостния му принос за развитието на киното и театъра, но вече е крайно необходимо да пусне напред новите дарования” – споделят негови близки, пожелали да останат анонимни.

Те допълват, че в последно време непрекъснато опитвал да се подмладява, като си боядисвал косата и мустаците, когато си пусне такива. Поведението му на моменти ставало фриволно като на 15 годишен пубертет и в никакъв случай не давал да чупят думата му на две.

Така например, сега Георги Мамалев репетирал за ролята си в „Ричард ІІІ”, спектакъл под режисурата на Теди Москов. Жоро обаче толкова насериозно взел собствените си достойнства, че наляво и надясно разправял, че е единственият достоен за ролята българин, а всички останали в продукцията били абсолютни некадърници. Това обаче влияело доста лошо на колектива и на няколко пъти малко останало да се наложи да търсят нови актьори.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *