Георги Калоянчев припадна от жегата

1
Георги Калоянчев

Големият български актьор Георги Калоянчев припаднал за кратко време поради големите горещини, издадоха притеснени за здравето му колеги. Инцидентът станал тази събота, докато Калата и съпругата му били в семейната къща в Банкя.

Специалистите от спешното отделение пристигнали за минути и оказали навременна помощ на място. След като Калоянчев се свестил напълно и бил обстойно прегледан лекарите преценили, че няма смисъл да го вкарват в болницата. Предписали му домашно лечение и му забранили категорично да излиза навън от 11 до 20 часа.

Георги Калоянчев

Георги Калоянчев не се чувствал добре, най – вече защото се уплашил твърде много. Той споделил пред близките си, че вече се чувства като пътник и всеки ден се молел на небето да му подари поне още един ден живот.

„Направо адска жега. Не знам как издържат хората. Ето, аз излязох за малко да се поразходя и едва не пукалясах” – разказва Калоянчев. Той допълва, че и носа си няма да подаде навън, докато не свърши кошмарът на горещините. Много му помагала съпругата Валя, която се грижела непрекъснато да има под ръка изстудена бутилка с вода и разхладителен фреш.

Виж видео с Георги Калоянчев:

http://www.youtube.com/watch?v=aHZdCZuNLGw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *