Георги Гергов плати сватбата на Коцето и Надя – с видео

0

svatba1Пред близо 600 гости любимецът на чалгаджиите Константин сключи брак със студентката Надя. Церемонията се състоя на 17 септември в Пловдив, в двора на хотел „Санкт Петербург”. Пищната церемония, която се оценява на почти половин милион лева, беше подарък от приятели на Константин. ВИП- гостите бяха втрещени и от една неочаквана визита – скандалният лобист Красьо Черния се появи под ръка с приятелката си Магда.

След като сключиха граждански брак, младоженците и шумната им компания се преместиха в ресторант на олигарха Георги Гергов. Свинарят от Маноле спести на приятеля си Константин хиляди левове за обилната

Златка Райкова и Андреа
Златка Райкова и Андреа

гощавка. Според запознати, фолк- певецът ще се реваншира на благодетеля си като му пее безплатно на няколко партита.  Коцето спести още няколко хилядарки  и от хонорарите на колегите си. Фолк гилдията беше предвождана от Митко Пайнера и съпругата му Мария. От по- възрастното поколение присъстваха Ивана, Нелина и Тони Дачева. Иначе преимущество имаха по- младите – Андреа, Преслава, Борис Дали, Илиян и още много други. Мис Плеймейт Златка Райкова като никога се криеше от обективите на фотоапаратите заради приятеля си Павел, който се числи към родния ъндърграунд.

Красьо Черния отново се събра с Магда
Красьо Черния отново се събра с Магда

Ресторантьорът Коко Динев не пропусна също да уважи празника на заклетия си сътрапезник Константин. Осеменителят на поп фолка отново предизвика шушукания, след като се появи без половинката си Емилия. Безспорно обаче най- голям интерес предизвика появата на скандалния плевенчанин Красимир Георгиев – Черния. Първоначално никой не го разпозна, тъй като драстично е отслабнал.

Райна забегна в чужбина
Райна забегна в чужбина

Черничкия изглеждаше доволен и явно проблемите му със съда изобщо не го тревожат.

Бившата любима на Константин – Райна, също беше поканена на празненството. Македонката обаче предпочете да избегне koceto_nadiaпубличното унижение и замина на почивка в чужбина. Припомняме, че най- известната двойка във фолка се раздели в началото на 2009, въпреки че го обявиха пет месеца по- късно. Оказа се, че  още по време на връзката си с Райна, Константин започнал да й кръшка с 20- годишната Надя. В момента младоженците очакват първото си дете.

Сватбата на Константин е най- скъпата за годината. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *