Гентиана Халити: Никога няма да пусна на Волен Сидеров

0

Волен Сидеров въобще не се вписва в представите за мъж на Гентиана

Гентиана Халити
Гентиана Халити

Ултрагорещата Гентиана Халити призна в своето последно интервю, че никога и за нищо на света не би си легнала с мъж като Волен Сидеров. Защото на практика такъв като него не би се вписал в критериите на която и да е разумна жена, а какво остава да го допусне до най – свидното си!

„Волен Сидеров в никакъв случай не може да ме вдъхнови. Ако ме питате за фотосесия ми, в която той бе изтипосан като герой не, това не е гавра. Ако изглежда така отстрани, значи той самият се е подиграл със себе си. Сидеров не би могъл да се впише в моите изисквания за истински мъж по нито една точка, така че никога, ама никога не бих тръгнала с него. От друга гледна точка, нямам нищо против да направим една гореща фотосесия с него, защото тя ще провокира, а аз обичам това”, отсече Халити.Гентиана Халити

Моделката допълни, че принципно си пада по „бокс и боксьорчета” и поради това е решила да си татуира боксови ръкавици. Категорично отрече слуховете, че с Багата имат връзка и уточни, че има сериозен приятел, но отказва да назове кой е той.

„Историята с Багата е напълно измислена долнопробна лъжа. Големи глупости писаха, че съм се хвалила къде ли не, че той побеснял от яд. До момента, това е най – глупавата статия, в която съм главната героиня. Как бих могла да се срещам с Благой, след като той въобще не е в България от много време насам?”, коментира Гентиана Халити.

http://www.youtube.com/watch?v=9AjoxhVfECk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *