Генка Шикерова ще води бременна сутрешния блок

0

Водещата на сутрешния блок на bTV Генка Шикерова е крила досега, че е бременна в четвъртия месец. Информацията изтече от колегите й, които споделят, че тя била често неразположена сутрин, гадело й се, виело й се свят, но пиела някакви лекарства, за да бъде в кондиция.

genka-shikerova

От телевизията вече усърдно ѝ търсели заместник, се мълви в информационните среди. И се чудели кой би могъл да бъде взет на нейно място и дали няма да се наложи да крадат чужд кадър, или да обучат някой свой кадър.

Самата Шикерова все още не е потвърдила официално хубавата новина за чакано бебе. Тя има дъщеричка на две годинки – Александра и за нея се грижат роднини, или бавачки. Разликата между хлапетата ще е малка, но пък и водещата не е първа младост, така че сега й е времето да ражда деца. Освен това могат да се разхождат заедно с Валя Щърбева и Лора Крумова с количките. И без това са дългогодишни приятелки.

От bTV обаче вече се имали готвност за промяната и упорито търсели варианти за заместник, ако Генка излезе в неочаквани болнични. Финално решение обаче все още няма. От медията очакват Шикерова да изкара сезона до края на май и тогава да решават кадровите въпроси. Възможно е и след като роди, младата майка да се върне бързо на екран, мотивирана от много по-висока заплата, шушукат колегите й.

Генка Шикерова и Константин Караджов станаха водещи на сутрешния блок на bTV в екстремна ситуация, след като Анна Цолова и Виктор Николаев неочакано напуснаха и отидоха в Нова телевизия, без да предупредят работодателите си. Това се случи в края на лятото миналата година, а bTV спря по принуда сутрешния си блок за цяла седмица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *