Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Генералско движение стои зад АБВ на Първанов и президентската кандидатура на Алексей Петров

alpetrГенералското движение, което стои зад АБВ- то на Георги Първанов, се крие и зад кандидатурата за президент на Алексей Петров. Бившият агент на ДАНС заяви готовността си да премери сили на изборите за държавен глава, особено ако негов опонент е Бойко Борисов. Алексей Петров обяви, че по всяка вероятност РЗС ще го издигнат за кандидат – президент.

Новината за властовите намерения на Трактора не беше кой знае каква изненада, но породи множество коментари. Шефът на ДСБ- София, ген. Атанас Атанасов, смята, че Алексей Петров ще бъде използван по същия начин, както навремето беше употребен Богомил Бонев. Бившият вътрешен

Любен Гоцев е чест гост на Първановите приеми

Любен Гоцев е чест гост на Първановите приеми

министър от ОДС, на практика, помогна на Георги Първанов за спечели изборите през 2001 г.

Връзките между т.нар. генералско движение и президента датират отпреди 12 години. Тогава те застанаха зад Първанов в битката за председателското място в БСП, а после и зад кандидатурата му за президент. Щом беше избран за държавен глава, Георги Първанов не забрави за благодетелите си и им се отблагодари подобаващо. Сега, в края на втория си мандат, отново може да разчита на хората, които го издигнаха навремето.
Според запознати с интигите на „червените”, проектът на президента, за

Генералското движение ще използва добрия рейтинг на Първанов

Генералското движение ще използва добрия рейтинг на Първанов

начало, ще се прицели в завземането на позиции в местната власт. А след няколко години, ще се пробва да пробие и в парламента. Крайната цел е, създаване на лява коалиция, включваща : БСП, ДПС и Първанов.

Генералското движение се появи през 1998, като образувание в самото БСП. Под наименованието „Движение за единство и развитие на БСП”, в него се включиха: ген. Любен Гоцев, Димитър Иванов (бивш началник на 6- и отдел към ДС ), Бриго Аспарухов, Младен Червеняков, покойния Николай Добрев, Румен Петков, Татяна Дончева, която се отцепи по- късно, Емилия Масларова, бившият шеф на ОББ Димитър Димитров. От интелектуалците в движението се включиха – Леда Милева, Иван Гранитски, Валери Петров, Петър Анастасов и др. В последствие, една част от генералското движение, стана извастна като кръгът „Монтерей”.

Алексей Петров иска да се съревновава с Бойко Борисов. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *