Гена Трайкова мечтае за силиконови цици

0

Водещата планира тотална промяна през лятото

Гена Трайкова
Гена Трайкова е плоска като дъска

Последната клюка от кулоарите на Би Ти Ви донесе, че популярната водеща Гена Трайкова планира основен ремонт на бюста си през лятото. Пред свои колежки тя заяви, че има сериозното намерение да си напълни деколтето с поне 500 кубика силикон, защото се почувствала засегната от изказване на своя приятелка.

Преди около седмица, дружката непредпазливо я закачила на тази тема и уж на майтап подхвърлила, че тоалетите с които се облича само подчертават колко малки са гърдите ѝ. Не е ясно дали жената е целяла умишлено да обиди Гена Трайкова или просто е искала да се пошегува, но водещата се почувствала като изоставена в небрано лозе.

Гена Трайкова
Гена Трайкова и Венелин

„Тези думи ме жегнаха право в сърцето. Сериозно, през лятната ваканция съм намислила да легна под ножа, за да се приведа малко в ред и вече няма да има за какво да ми се подиграват. Ако ще и на фолк певица да заприличам, това е. Пари имам достатъчно, притеснявам се само от липсата на време” – казала Гена Трайкова.

Модни стилисти пък добавят, че щом е решила да си оправя външния вид, съвсем не е лошо да помисли и за коренна промяна в облеклото, прическата и аксесоарите си. Защото лакираните ѝ в черно нокти са доста неприятна гледка от малкия екран, а пенсионерската прическа я прави напълно неподходяща за говорителка по телевизията.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=POviGRucMjw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *