Гена Трайкова едва не станала снаха на Мадам – В! – с видео

0
gena-traikova
Гена Трайкова

Skandalno.net Водещата на централната емисия новини Гена Трайкова се разминала на косъм с брак, за който сега сигурно щеше да бере доста срам и ядове. Синеоката телевизионерка имала сериозна интимна връзка с наследника на Валерия Велева – компрометираната от Доган като корумпирана журналистка от вестник „Труд”.

Миналата седмица между нея и лидера на ДПС Ахмед Доган гръмна лют скандал. В писмо Сокола в прав текст обвинява Мадам В. в корупция и изнудване. И я заплаши доста зловещо с думите : Господ да ти е на помощ! Името й не беше доизказано, но Валерия Велева тутакси се разпозна / защо ли това не се случи с никоя друга журналистка?/. Благодарение на президента Първанов обаче лютият скандала бе туширан.

valeria-veleva
Валерия Велева - Мадам - В

Мадам В. не е предизвикала съчувствие и порив на колегиалност във вестника, твърдят хора от медията. Просто защото всички виждат, как нейният висок жизнен стандарт съвсем не е като техния, а уж се потят еднакво над новините. Наскоро дамата се нанесла в огромен апартамент на улица „Хайдушка Поляна”, който малцина журналисти могат да си позволят. Очевидно имотното състояние на Мадам В. също си заслужава едно задълбочено разследване. Кой знае какъв нов „октопод” може да изскочи от него.

Та Генчето Трайкова вече клоняла към по-сериозно обвързване със сина на Мадам В. и буквално двойката била на крачка от вдигането на тежка сватба. Но съдбата си знае работата. Тя направила така, че да прехвърчат любовни искри между Гена и екранният й партньор в новините Венелин Петков. Тя тутакси зарязала сина на Валерия Велева и скочила в обятията на Венелин. Така Генчето, без да знае, си спестила неудобството, което щеше неизбежно да изпита от скандала за корупция с неосъществената й свекърва Мадам. В. skandalno.net
Виж как Мадам-В отговори на Соколовите обвинения в поръчкова журналистика! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *