ГДБОП арестуваха убиеца на Багата!

0
Арест на Иво Чобанов - Пилето

Криминално проявеният мъж, когото Багата лично посочи като автор на кървавото нападение над него – Иво Пилето, бе задържан при специална акция на полицията днес. От вътрешното министерство се похвалиха, че атаката е преминала успешно и 42 годишният лидер на група за изнудване и проституция Иво Чобанов – Пилето е приведен в следствения арест.

От МВР уточняват, че арестът е извършен въз основа подозрение в опит за убийство на световния шампион по самбо и звезда на свободните боеве Благой Иванов – Багата, както и за стрелба срещу друго криминално проявено лице. През 2002 година е задържан за побой над униформен полицай, за хулигански прояви, кражби, отправяне на заплахи. Освен Чобанов, в ареста са приведени и двама негови подчинени.

Тази година за Иво Пилето има информация, че е държал под ключ 22 годишна млада жена, която е пребивал, за да я пречупи и да се съгласи да проституира. По време на следствието, столичните детективи установили и другите съпричастни към бандата – М. Б. на 33 години и П. С. на 41. И двамата са познати на полицията.

По време на тараша, антитерористите са иззели компютърни системи и дискове с много порно. В една от преровените къщи е разкрита стая, специално оборудвана за секс услуги. Най – интересното обаче било, че мераклиите за секс били заснемани с тайна видеокамера, а бандитите после ги изнудвали с направените записи.

Бандитите са задържани за срок до двадесет и четири часа, ще им бъдат повдигнати обвинения. Започват и разпити на свидетели и работа върху документирането на цялостната дейност на бандата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WL_Qx3MyKvI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *