Гавра! Всяка десета бензиностанция у нас мами с гориво

2
Бензиностанциите мамят с горивото

Врътките в бензиностанциите у нас не спират, само са минали на друго равнище.  Всяка 10 – та бензиностанция в България шмекери, като пробутва ниско качество гориво с явни отклонения от стандартите.

 Това сочат данните  от направената проверка на бензиностанциите у нас  от Агенцията по метрология и технически надзор.

Бензиностанциите мамят клиентите си

Експертите разясняват, че масова практика в бензиностанциите на цялата територия на страната е да лъжат относно  температурата при която горивата,  които предлагат замръзват през зимния сезон и съответно  за  градусите им  на запалимост през летния сезон.

В редица случаи  пък  биокомпонентът, който оскъпява  дизела и би следвало да подобрява качеството  му,  отсъства от предлаганото гориво въпреки по – високата цена за екстрата. В десетки бензиностанции пък експертите са се натъкнали на пълното безочие на собствениците, които без всякакъв свян мамят по  – ужасно подъл начин клиентите си. В тези бензиностанции специалистите установяват, че  предлаганите горива са съзнателно разредени за сметка на клиента.

Бензиностанциите продължават с порочните практики, въпреки че вързаха касовите апарати към НАП. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. На времето един беше казал: за Бога братя не купувайте! Да не купувайте гориво от бензиностанциите на Лукойл, те нагло лъжат и надуват цените. При зареждане на бензиностанцията на Лукойл при Сливен на главния път ме излъгаха с 16 литра, или с други думи заплатих за 16 литра в повече. И касата показа тая сметка. И не е само там, на изхода от Бургас е същото. Летовници внимавайте, Лукойл ЛЪЖЕV

  2. И аз се убеждавам за пореден път, че Лукойл лъжат в количеството! Как може при резервоар 60л. и при останало гориво 7-10л. Да ми заредят 61.50л.?!!!! 8-9 литра отгоре. И какво излиза, че при цена на бензина 2.56лв /л. реално излиза около 2.90-3.00лв /л.!!!!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *