Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гавра! Цигани танцуват върху български гробове!

Цигани се гаврят с гробове на българи

Отвратителни снимки на танцуващи върху български гробове цигани взривиха социалната мрежа Facebook! Фотосите са заснети на гробище в село около Пазарджик и са разпространени чрез фейсбук профила на гражданина от ромски произход Емил Балабанов, жител на с. Звъничево.

От движението НС – Фронт са категорични, че е много вероятно самият Балабанов да е подбудителя за обезчестяването и гаврата с паметта на починалите българи. В профила на въпросната личност обаче няма подобни снимки, въпреки че един от мъжете на фотосите наистина прилича на него.

Сигнал за произшествието е подаден от възмутен гражданин от Кърджали, който се обръща индиректно към полицията да вземе спешни мерки и да прекрати издевателствата.

Цигани се гаврят с гробове на българи

От МВР съобщават, че е извършена проверка по случая която е установила, че фотото не е правено в гробищата на Кърджали. Според полицейски източници, проверка в сводките на вътрешното министерство показали, че имената върху надгробните плочи са на жители от села около Пазарджик.

Разгневени граждани заявиха, че подобни действия са недопустими и ако държавата не вземе спешни мерки срещу разюзданото поведение на някои представители на малцинствата, е напълно възможно интеграцията на ромите никога да не се осъществи. Много българи коментираха идиотщината на извергите с обидни реплики.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=fU-cmLVZX_s

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

8 кометара за Гавра! Цигани танцуват върху български гробове!

 1. критика Отговор

  01.05.2012 в 23:29

  „гражданина от ромски произход Емил Балабанов, жител на с. Звъничево“ЧИСТ СЕЛЯНИН СИ Е ДОРИ

 2. Веси Отговор

  02.05.2012 в 7:34

  Ако това се случи с турски гробища,на другия ден извергите няма да са живи!

 3. m Отговор

  02.05.2012 в 9:50

  до кога ще търпим тези изроди.Отдавна съм разбрала че това не са хора,не може да има интеграция за тях единствено кастрацията ще ни спаси от тази измет

 4. Габи Отговор

  02.05.2012 в 10:53

  Как е възможно такава гавра с паметниците, но това не е само там , Нямат срам такива хора, но нали са неуки. Все говорим за циганите , че не са интегрирани как да стане това, като за тях най важно е да откраднат, да не плащат никакви пари на тази държава и когато не си плащат сметките никакво наказание няма за тях, а в същото време, ако някои българин не си е платил сметката веднага го изключват,редно ли е това?Каде е държавата тя ли е по силна или едни мангали,които вършат подобни неща.Крадат всичко що е от метал, та дори и шахти само и само да вземат 10 стотинки, или пък раждат не по едно дете да го изучат , а на килограм.Нормално ли е да раждат по 5 по 6 и на горе деца след като не могат да ги отглеждат. Но да нормално е да ги пускат да просят, да убиват, да крадат не само у нас, но и в чужбина.Мисля че най накрая трябва да се намеси държавата и да се опитат да спарт нази сган, не е нормално това нехайство от страна на изпъняващата власт.

 5. Анонимка Отговор

  29.05.2012 в 12:51

  Що са простащина е това от тяхна страна? Как може да има такива хора, които нямат грам уважение и култура към починалите! Готино ли е това? Не, хич не е готино! Не е готино да се гавриш със смъртта на починалите, които нищо не са им сторили! Още по-малко, че тези починали са българи! До сега бях против расизма, но след като видя това, вече съм на друго мнение! Пожелавам им го от все сърце, когато и те умрат, така да се гаврят с тях! Кой нормален човек би направил подобна простотия?! Тези идиоти веднага трябва да ги изселим от България! На България не са й нужни такива простаци без елементарно възпитание и грам мозък в главата си! ЦИГАНИТЕ НА САПУН!

 6. българин Отговор

  28.03.2016 в 13:07

  на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

 7. ---------- Отговор

  28.03.2016 в 13:09

  Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие – а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително – от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с – педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро – аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!! Хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и – било психиатри и т.н) ….На света му трябва да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята). …

 8. I write from abroad Отговор

  28.03.2016 в 13:10

  And I think need: peace on Earth and good among people

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *