Гавра! Цигани танцуват върху български гробове!

8
Цигани се гаврят с гробове на българи

Отвратителни снимки на танцуващи върху български гробове цигани взривиха социалната мрежа Facebook! Фотосите са заснети на гробище в село около Пазарджик и са разпространени чрез фейсбук профила на гражданина от ромски произход Емил Балабанов, жител на с. Звъничево.

От движението НС – Фронт са категорични, че е много вероятно самият Балабанов да е подбудителя за обезчестяването и гаврата с паметта на починалите българи. В профила на въпросната личност обаче няма подобни снимки, въпреки че един от мъжете на фотосите наистина прилича на него.

Сигнал за произшествието е подаден от възмутен гражданин от Кърджали, който се обръща индиректно към полицията да вземе спешни мерки и да прекрати издевателствата.

Цигани се гаврят с гробове на българи

От МВР съобщават, че е извършена проверка по случая която е установила, че фотото не е правено в гробищата на Кърджали. Според полицейски източници, проверка в сводките на вътрешното министерство показали, че имената върху надгробните плочи са на жители от села около Пазарджик.

Разгневени граждани заявиха, че подобни действия са недопустими и ако държавата не вземе спешни мерки срещу разюзданото поведение на някои представители на малцинствата, е напълно възможно интеграцията на ромите никога да не се осъществи. Много българи коментираха идиотщината на извергите с обидни реплики.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=fU-cmLVZX_s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

  1. „гражданина от ромски произход Емил Балабанов, жител на с. Звъничево“ЧИСТ СЕЛЯНИН СИ Е ДОРИ

  2. Ако това се случи с турски гробища,на другия ден извергите няма да са живи!

  3. до кога ще търпим тези изроди.Отдавна съм разбрала че това не са хора,не може да има интеграция за тях единствено кастрацията ще ни спаси от тази измет

  4. Как е възможно такава гавра с паметниците, но това не е само там , Нямат срам такива хора, но нали са неуки. Все говорим за циганите , че не са интегрирани как да стане това, като за тях най важно е да откраднат, да не плащат никакви пари на тази държава и когато не си плащат сметките никакво наказание няма за тях, а в същото време, ако някои българин не си е платил сметката веднага го изключват,редно ли е това?Каде е държавата тя ли е по силна или едни мангали,които вършат подобни неща.Крадат всичко що е от метал, та дори и шахти само и само да вземат 10 стотинки, или пък раждат не по едно дете да го изучат , а на килограм.Нормално ли е да раждат по 5 по 6 и на горе деца след като не могат да ги отглеждат. Но да нормално е да ги пускат да просят, да убиват, да крадат не само у нас, но и в чужбина.Мисля че най накрая трябва да се намеси държавата и да се опитат да спарт нази сган, не е нормално това нехайство от страна на изпъняващата власт.

  5. Що са простащина е това от тяхна страна? Как може да има такива хора, които нямат грам уважение и култура към починалите! Готино ли е това? Не, хич не е готино! Не е готино да се гавриш със смъртта на починалите, които нищо не са им сторили! Още по-малко, че тези починали са българи! До сега бях против расизма, но след като видя това, вече съм на друго мнение! Пожелавам им го от все сърце, когато и те умрат, така да се гаврят с тях! Кой нормален човек би направил подобна простотия?! Тези идиоти веднага трябва да ги изселим от България! На България не са й нужни такива простаци без елементарно възпитание и грам мозък в главата си! ЦИГАНИТЕ НА САПУН!

  6. на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

  7. Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие – а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително – от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с – педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро – аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!! Хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и – било психиатри и т.н) ….На света му трябва да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята). …

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *