Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гавра с онкоболните! Лекарството против рак на Ставрев- произвеждано от мутри

rak1Българското лекарство против рак е менте! „Откривателят” Ставри Ставрев измами хиляди онкоболни, че е намерил лек срещу страшната диагноза. Оказа се, че полковникът работи за мутри.

Преди две седмици Ставри Ставрев обяви в медиите, че е създал лекарството „Ставринол”. Шарлатанинът обясни, че това е чудодеен лек произведен от диамантен прах, който успешно унищожава раковите образования. Той

Мошеникът Ставрев

Мошеникът Ставрев

твърдеше, че лекарството е регистрирано в Русия и се продава като „топъл хляб” там. Ставрев поиска лиценз в България.

Откритието предизвика невиждан фурор. Появи се надежда, чудо. Без изобщо да се замислят, хиляди скочиха в защита на „Ставринол”. Учените безуспешно се опитаха да обяснят, че в световен мащаб все още не съществува такова лекарство. Всички големи нации от години правят опити, но безуспешно. Дали отчаянието,  комплексът на малкия народ, че може да създаде нещо гениално, или  манталитетът на хора, които вярват във врачките повече, отколкото на лекарите, доведоха до масовата истерия. Ставрев стигна чак до Бойко Борисов. Премиерът обеща пари и екип за провеждането на опити.

Никой не се заинтересува кой всъщност е този гениален

Нанодиаманти под микроскоп

Нанодиаманти под микроскоп

човек. Ставри Ставрев. Полковникът е работил пред соца в Иститута за космически изследвания към БАН. Няма медицинско образование, нито компютърна грамотност. Дори не е професор. След промените, отделът на БАН, в който работи Ставрев се ориентира към изследвания на нанодиамантите. Прахът от разбития скъпоценен камък се използва като покритие на на медицински инструменти, автомобилни гуми.

Преди две години Ставрев се вдъхновява от дипломната работа на млад асистент в БАН. Въпреки че експериментът не е успешен, измамникът обявява откритието си. Екипи от специалисти, също се включват в изследванията на лекарството.

От началото на март тази година Ставрев вече е пенсионер. Опитите му да остане на службата си в БАН nanossсе провалят. Няколко дни преди да напусне работа, измамникът открадва камерите за взривяване на диаманти. По всяка вероятност ги е скрил във фабриката на фирма „Нано СС”,  където Ставрев смятал да започне производство на лека против рак. Любопитното е, че всъщност „Нано СС” е собственост на бивши ВИС- аджии, работили за Васил Илиев.

Не е ясно още какви мерки ще се вземат срещу човекът подиграл се е чувствата на хилядите страдащи онкоболни.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Гавра с онкоболните! Лекарството против рак на Ставрев- произвеждано от мутри

 1. Гергана Гачева Отговор

  23.02.2010 в 10:04

  Много ми е интересно,уважаеми Г-н Писателу,ако вие имахте близак или самия вие бяхте болен от рак,дали щяхте да напишете тази простотия и дали щяхте да убиете надеждите на хората!ТОВА Е ГРОЗНО И ЕГОИСТИЧНО,защо в България винаги търсим първо недостатъците на хората и след това хубавите неща!!!!!!!!

 2. Белина Яанакова Отговор

  23.02.2010 в 12:09

  Скъпа Гергана, близките ни ги убива по-бързо и сигурно от рака невежеството и такива псевдо професори-откриватели на лекарство против рак

 3. intelekt Отговор

  23.02.2010 в 16:35

  Има лекарство против рак и то се нарича антималингоцит, но фармацевтичната мафия няма да допусне то да стигне до хората.

 4. Златина Георгиева Отговор

  23.02.2010 в 17:09

  Дотук прочетох само голи приказки. Нищо не е подкрепено с доказателства. А и никъде не видях името на автора… Мисля, че това е показателно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *