Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гавра! Не дали общинско жилище на героя Боян Стоянов, спасил 33- ма души!

с. Бисер

И в Бисер виновни няма!

През 2005 г. на 4 и 5 август се изляха  обилни дъждове. Много райони на страната бяха засегнати, като  гр. Елин Пелин беше от тях. При Долни Богров се скъса дига и водата заля над 100 къщи. Тогава Боян Стоянов спаси 32 души, сред които и една бременна, която впоследствие роди живо и здраво детенце. Въпреки героичната постъпка, Боян Стоянов не получава нищо! След бедствието продава къщата си в Елин Пелин и се премества в София. Работи като сервитьор и държавата по никакъв начин не му помага. 32- годишният мъж не получава жилище нито в Елин Пелин, нито в столицата. Спасителят не се самосъжалява и казва, че е щастлив.

Що се отнася до трагедията в с. Бисер от последните дни младият мъж казва, че изживява ужаса отново, въпреки че в момента не е част от него. Допълва още, че сега поне има машини, които да стигнат до бедстващите, тъй като при

Бедствие

Бедствията в България зачестяха, но не заради природна стихия, а заради човешки грешки

трагедията в Елин Пелин мостовете бяха паднали.
Въпреки че Боян Стоянов спаси 33-ма души от смърт, по никакъв начин никой не му предостави нито общинско жилище, нито някаква помощ. Според него трагедията в такива ситуации наистина е голяма, но като се помага трябва да се помага на всички по равно. Въпросът е защо на човек, спасил толкова много хора не му е оказана никаква подкрепа.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *