Гавра! Марешки щял да се бори за почтеност в политиката заедно с Яне

0

Варненският бизнесмен Веселин Марешки потвърди намерението си да влезе в политиката. Неговата платформа ще съдържа на първо място думата почтеност и чисти помисли. Досега той наистина беше един много почтен бизнесмен, който на ръба на закона има над 200 аптеки и както сам призна натрупана печалба от около 12 милиона евро.

Също така почтено той си построи втори етаж при разрешения му един на варненския плаж и дори министър Лиляна Павлова не можа да му го събори. Според бизнесмена България се нуждае от нови лица и той вижда точно своето лице в политиката. На него му било омръзнало от стари муцуни и затова няма да се коалира с никой, който е бил във властта и вече е изцапан от нея. Като свой възможен коалиционен партньор виждал Яне Янев, понеже той не е бил във властта и не бил изцапан. Като противник пък съзира старите муцуни и особено Меглена Кунева, защото тя била точно от старите, маскирана като нова. Богатството му пък било доказателство, че не де домогва до властта, за да краде, а да помогне на  България. Марешки каза и че ще подкрепя ГЕРБ в новото Народно събрание.

 Зли езици припомниха, че в момента Марешки играе ролята на пионка в ръцете на Борисов и по негово нареждане финансира дори футболни отбори. Хвърлянето му в политиката било ход на ГЕРБ да си осигури мнозинство в парламента, което партията този път сама няма да може да постигне. Самият факт, че ще се коалира с Янев пък правел политическите му амбиции много прозрачни, коментираха избиратели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/J0m52ZREfa8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *