Гащи „Путинки“ – хит в руската онлайн търговия

1

ПутинГащи за привърженици и опоненти на президента Путин задръстват електронните сайтове за онлайн търговия в Русия.

Поръчките валят от всички градове и дамите даже не искали да се срещат с гаджета, които нямат от модерното бельо. То е в два цвята – бяло и черно, а надписите също са два вида  – за и против Путин. Тези, които са за, могат да си купят слипове или боксерки с цитат от реч на президента, който казва – дайте да достроим тръбата, хайде стига сме се пазарили. Над цитата е нарисуван лика му.  гащи путинкиЗа противниците бельото е с карикатура на президента.

Последователите на Путин могат да си купят слипове за 12 евро бройката, а противниците му само за осем, което си е жива далавера. Във форумите коментират, че идеята е печеливша, но не е доразработена. Подбран е неподходящ цитат на президента, той има много по-силни.

За противниците пък не е намерен никакъв цитат, а изцепки там не липсват.Много остра е и реакцията на дамите, за които не се предлага нищо. Някои искат да носят президента на бикините си, други на прашки, а баби на големи широки кюлоти. В краен случай може да се сложи и на тениски, които могат да се носят от двата пола, но явно производителите се въздържат, за да не въвлекат клиентите си в скандали на публични места. Най-остроумните пък твърдят, че и двата вида гащи са анти-Путин и са голяма подигравка с него. Те напомнят върху какво стои ликът на президента и каква точно част  от тялото покрива. Едва ли е престижно снимката ти да стои върху полов орган, коментират те.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZIA SAEDINENIETO PRAVI SILATA GERB 1930 godina.HIMN“SHumi Mariza“.AzBukata predi 1945 godina …

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *