Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гърци луднаха по „жриците“ от Лъвов мост

jrici-2Няма да ми пишеш името, драсни ме Цанко, иначе нищо няма да ти кажа”, така започва разговорът ни с Цанко, сутеньор от столично кръстовище, който се смята за бодигард на момичетата. ”Сутеньорите са голяма работа, ние сме само гардове, пазим момичетата”, разяснява той.
”Тия от Гърция са луди по секс туризма. Толкова са навътре в нещата, че вече познават всички момичета в Сандански и идват към столицата. Хем пазаруват, хем си правят кефа”, разказва сутеньора. През деня обикаляли моловете, а нощем гърците щъкали по „Мария Луиза“ Съседите се ориентирали най-вече по жриците на ”Лъвов мост”, защото им били евтини и близко до гарата, докъдето идвали с автобуси. Проститутките вече били свикнали като чуят развален английски да се сещат, че става дума за грък- веднага вдигали цената с по 20-30 лв. Противно на очакванията, гърците били доста по-културни с девойките от родните клиенти. Момичетата се чувствали като във филма ”Хубава жена’, защото комшиите ги поръчвали в приветливи хотелчета.
Ако смяташ, че от улицата не си поръчват момичета по хотелите, то си в голяма грешка. Въпреки че е далеч от центъра, нашият човек се хвали с контактите, които има, като и с това, че редовни клиенти му звънят да праща девойка.

Цанко с още няколко авери работят на по-задънена улица и мечтаят за центъра. Там е много трудно, пласират се момичетата на най-властните сутеньори, имат много клиенти, защото са близко до гарата. ”Трима гардове пазим 5 момичета, понякога оставаме някоя без надзор, много е трудно, обикновено в такъвjrici-1 случай занемаряваме най-опитната”, признава си Цанко. Много често жриците използвали този момент и се опитвали да надуят цената, за да изкарат някой лев. Това често отблъсквало клиентите, а когато гардът разбирал, той имал пълномощното да тегли як пердах на самозабравилите се ”търговки”.

”Всякакви момичета имаме, циганките най-лесно се навиват, ама на пътя са идвали и много българки. Да ти кажа, с българките по-трудно се работи. Все са недоволни, затова по пътя има повече циганки, ни разяснява гардът. Имало много умни циганки и тъпи българки и обратното, повечето идвали доброволно, все пак имало и случаи, в които проститутките не искали да се занимават с най-дребната професия. ”Една ромка си счупи ръката, само и само да не може да я пускаме на магистралата, отначало дойде, като вика, че нямала пари, мъжът й не работил, а само ходил по кръчми. После разправа, че вече не й трябвали мангизи”, чуди се на безотговорността.

На въпроса какви са проблемите на сутеньорите и не се ли страхуват от полицията, отговорът е ”справяме се някак си, до сега не съм имал сериозни проблеми”. Момичетата били яка конкуренция помежду си, чести били случаите ”крайпътна дама” да познава редовен клиент на своя конкурентка и да го излъже, че другата е вдигнала цената. Даже в употреба влизали и измислени венерически болести. Все пак между проститутките имало и чести примери на приятелство, което според Цанко, не можело да се случи между две почтени жени. Имало и много случаи, в които момичета от магистралата навлизали в елитната проституция. И всеки уважаващ себе си сутеньор поощрявал девойките си с подобни примери.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *