Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гарелов призова Бойко Борисов: Елате в студиото ми и ми кажете защо ме подслушвахте!

Бойко напуска КСИван Гарелов покани в ефир Бойко Борисов в предаването си „Оригиналът“. Сложете край на вашия необясним и глупав бойкот и заповядайте в предаването при първа възможност, призова го журналистът от ефира на TV7.“ Искам да седнем като зрели и бели хора и да си поговорим.

Аз ви обещавам пълна толерантност, няма да ви пускам клипове. Обещавам да говорим по човешки, с поставени на масата карти и ще ви задам само един въпрос – Защо ме подслушвахте? Този въпрос мъчи много хора, които излязоха в списъка на слушаните.

Ние сме били журналисти при различни власти, различни правителства, но никога не сми били така масово слушани, следени, никой не се бъркал в личния ни живот и личното пространство. Лично мен ме интересува ЗАЩО! Както и всички останали.

Не ви вярвам, господин Борисов, че не сте знаели, че сме обект на спецслужбите. Няма как да не знаете, когато тези служби са ваши.

 Не ви вярвам и че подслушвали и вас и само вас. И затова съм готов да разговаряме и да ви попитам някои неща, макар и да зная отговорите им предварително. Добре ще е целият български народ да разбере защо е подслушван и разработван и ще е добре най-после да кажете истината. Не да свивате рамене и да се оплаквате, че и вас ви слушат. Ясно стана кой ви слуша…

 Гарелов излезе с тази покана, след като видя името си в списъка на подслушваните журналисти и след реакцията на Борисов за рубриката „Българан“. Там беше пуснат клип на Борисов и Радан Кънев на фона на филма „Кръстникът“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *