Гърдите на Емануела са ужасяващи, стрии браздят кожата й – с видео

1

голаНе може да пропуснем темата за така често дискутирания бюст на фолкаджийката Емануела. Тя също е обсебена от идеята за силиконови бомби и вече се е подлагала на три операции за това. След последната едва не изгуби живота си в клиниката по пластична хирургия „Медлайн клиник“ на пловдивския хирург Д-р Енчев.

Очевидци, които са виждали гърдите по време на участията й в заведения и на концерти, твърдят, че тя все още ходи с медицински сутиен, който не се връзва никак добре с тоалетите й. емануелаЯвно операцията не е могла да повдигне достатъчно бюста на Емануела и това, за което е платила не дава видими резултати. И след втората хирургическа интервенция по корекция на гърдите, те стояха доста отпуснати, защото имплантите не са били поставени под мускула. Но и сега положението не било по-добро.

Третата операция обаче е довела и до нови грижи за фолкаджийката.

В областта на деколтето й са се появили дълбоки стрии, които се виждат и от разстояние и приличат на белези. Емануела се мажела с най-различни кремове против неприятните чертички, но нямало никаква полза… До момеента, в който известен столичен пластичен хирург не й предписал качествено нов продукт, който се внасял в България отскоро. Името на

Емануела
Емануела

въпросния гел е „BIO-CODE„. И само седмица след като започнала да се маже с него, стриите значително намалели. Продуктът оказал благотворно въздействие и върху целулита на фолк певицата, който се стопил наполовина. Най-вероятно стриите са се появили вследствие разтягането на кожата й. Емануела  излязла от дълбоката депресия, в която изпаднала след злополучната

По време на участие
По време на участие

операция на циците и вече навлизала в обичайната си форма. При останалите й колежки нещата със силикона ставали от раз. С малки изключения (Ивана, Мария, Десислава, Преслава), които също имаха сериозни проблеми по въпроса. Един, два пъти, да, ама при нея вече трети път нищо не се получаваше. Важното е, че отскоро Емануела пак може да носи рокли с дълбоки деколтета, които бяха нейна запазена марка. Благодарна съм на този гел „Био-код“ категорична е Емануела!

Подробна информация за гела срещу целулит и стрии БИО-КОД можете да намерите ТУК

Виж Емануела в ролята на Бубето! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *