Гъмзата: Аз съм най – добър във френската любов!

0
Гъмзата

Култовият тромпет – майстор Йордан Йончев – Гъмзата пося пореден скандал около собствената си личност, след като заяви, че в нищо друго на света не е толкова добър, колкото във френската любов. В телевизионен ефир шоуменът – музикант надрънка такива глупости, че от тях би се изчервил и най – опитния шофьор на ТИР.

В прав текст гъмзата шокира драгите телевизионни зрители като се изфука, че в младежките си години бил най – предпочитания партньор на съученичките си, когато им се прищяла орална любов. За да няма неясноти той уточни, че това се дължи на дългите му тренировки с тромпета, над който залягал от най – ранна детска възраст.

Гъмзата

От думите му видимо впечатлена беше разтропаната сексоложка Наталия Кобилкина, която със звезди в очите и нескрито вълнение потвърди, че музикантите на духови инструменти действително имат доста по – развити мускули на челюстите и това определено им дава предимство пред съпрениците във френската любов.

Гъмзата сащиса публиката и с друго свое изказване. Той заяви, че един от най – големите му мераци бил да се натъкми с народна носия, след което да прави див секс на чардак в „Етъра”. Това пък било, защото страхотно се възбуждал от фолклорните български одежди, които му действали страхотно еротично и го вдъхновявали за чудеса.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=9OfI7kX16J4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *