Галя от „Каризма“: Тук съм, не съм изчезвала

0

Галя от вече бившия дует „Каризма“ се показа на снимка във Фейсбук, за да покаже, че е жива и здрава и най-важното, че не е изчезнала безследно, както обявиха нейни познати, които уж загрижено я търсили. Галка се усмихва малко пресилено на снимката, защото освен слухове за изчезване, плъзна мълва, че завлякла колегите си с много пари, че играела хазарт, че проституирала и даже, че танцувала на пилон в долнопробен вертеп.

Певицата е на снимка с оператора Александър Молов, който е автор на най-добрите клипове на „Каризма“ и неин добър приятел. Двамата се срещнали в Лондон и никога не са губили връзка, затова той отишъл лично да я намери, за да опровергаят заедно слуховете. Последният от тях е може би верен, певицата работи като гардеробиерка в лондонски театър. На нея й е писнало от сцената и сега си почива извън нея. Когато Миро я остави, за да прави сам кариера, той се изправи бързо на крака, но тя не намери сили да продължи сама. На една жена винаги й е нужно силно мъжко рамо, на което да се опре, каза мимоходом тя в участието си в българския Х-фактор, макар че е доста спорно доколко рамото на Миро е било мъжко.

След като изпадна в творческа криза, певицата опита да пее по барове в Англия. Там се запозна с черния музикант Роб, но и тази връзка се разпадна и в момента Галя е сама. „Всичко е наред!“, гласи посланието от снимката във Фейсбук, но явно не съвсем. Галя се мъчи да се върне на сцената, но засега нейната сцена е само гардеробът в театъра, където едва ли подходящият продуцент ще я открие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/5eP2N51Jl8w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *