Галя от Каризма се върна в София в блестяща форма

0
Галя от Каризма

Не е болна от СПИН, с дебела пачка пари

Галя от разпадналия се дует „Каризма” се е върнала в София жива и здрава. За това докладваха нейни приятели, които категорично отрекоха летните слухове, че е пипнала СПИН след безразборен секс с негри в столична дискотека.

Освен това бившата на Миро черпела наляво и надясно разказвайки, че в като гардеробиерка в Лондон изкарва четворно повече отколкото офицер от полицията у нас. Въобще била в блестяща форма и се готвела със замах да се впусне отново във водите на родния шоубизнес.

Галя Каризмата

Понеже за времето на отсъствието й била „забравена” от всички музикални продуценти, на нея й се наложило да се рекламира сама. Първоначално направила няколко опита да се свърже с предишните си издатели, но й трябвали часове, за да им обясни коя е и за какво ги търси.

Тогава певицата решила да финансира сама ново парче, но срещнала други трудности. Композиторите на свой ред започнали да се правят на улави, защото не вярвали, че ще има достатъчно пари да им плати. Поради тази причина, Галка – Малка се спазарила с някакво младо момче, което с радост й отстъпило своя песен само заради идеята.

Все пак Галя Каризмата споделила пред своите френдове, че ако тук нещата не потръгнат, в Лондон има сигурна работа. В театъра нямали нищо напротив да я наемат отново да варди дрехите на посетителите, защото все пак тя някога е била звезда, макар и в България.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=hshwEBG2m30

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *