Галя от Каризма профука 10 000 британски лири на комар

2
Галя Каризмата към кредитори: Е**** си м******!

Все по – усилено започна да се говори, че Галя Каризмата била пристрастена до маниакална лудост по хазарта, издават хора от светските среди. Запознатите с най – съкровените тайни на скандално – именитата певица допълват, че все още няма доказателства дали Галка работи като стриптизьорка в лондонски пъб, или просто къса билетчета на входа.

Според български туристи в столицата на Великобритания, бившата вокалистка на „Каризма” изчукала точно 10 000 британски лири за една вечер в тамошно казино. Играта на рулетка дотолкова я увлякла, че ако не била нейна приятелка да я озапти, навярно наистина щяло да се наложи да се кълчи по пилона, за да си изплати загубите.

Галя и Миро Каризмите

Според доносници от светските среди, именно поради нейната пагубна страст, Галя била зарязана от колегата си Миро, който въпреки сензационните си провали в личния живот, все пак демонстрира завидно богатство. Още преди години той започна да тегли чергата към себе си и цъфтеше с пълни от пари джобове, докато Галка проиграваше всичко в софийските бардаци.

Певицата дотолкова задлъжняла на различни хора и институции, че се принудила да емигрира набързо в Лондон, за да не я удушат кредиторите в някоя тъмна вечер. Тези слухове се допълват и от нейни колеги – музиканти, повечето от които все се налагало да й заемат пари по една или друга причина. Работите на Галя били толкова зле, че дори и пр – ката й твърдяла, че не може да я открие никъде.

Актуално – Ще избягам ли от теб?

http://www.youtube.com/watch?v=HUvGgXxL0HY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *