Галя Каризмата заборчняла с 20 бона на „Топлофикация“

0
Галя от Каризма

Половината от скандално разпадналия се дует „Каризма” – Галя, била в повече от окаяно финансово състояние. Според запознати с последните събития от живота й, тя дължала ужасни суми на различни фирми и частни лица, а най – много увиснала на „Топлофикация”, които имали да прибират от нея цели 20 000 лева.

Освен за парно, Галя Каризмата имала да изплаща хонорари на двадесет дузини балетисти, гримьори и коафьори, режисьори и кинооператори. А никой от приятелите й не искал дори да си спомня, колко пъти й е давал назаем дребни суми с ясната мисъл, че прави волни пожертвования.

Галя Каризмата

В крайна сметка, Галя толкова го закъсала, че вече не издържала психически на натиска, който й оказват кредиторите. Непрекъснато я заплашвали с писма, смс-и, телефонни обаждания, а напоследък я подгонили и със съдия – изпълнител.

Това именно я принудило да си стегне куфарчето и да избяга в Лондон, където работи като гардеробиерка в музикален театър. Там трябвало непрекъснато да се усмихва, да посреща гостите и да ги придружава до запазените им места. Освен това, Галя работела и като танцьорка в нощен бар, когато има възможност.

Запознати с живота на острова пък споделят, че никой не трябва да се подиграва на певицата за новата й работа, защото в нормалните държави човек може да изкара доста добри пари за родните стандарти. Да поема палтата на посетителите там й докарвало толкова, колкото тук ще изкара само ако си сваля гащите пред всеки мераклия или продава наркотици наедро.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Ef5dtCzzER0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *