Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Галка от „Каризма” осъдена от „Топлофикация”

Галка се е топлила доста време без да си плаща

Галка от „Каризма” бе осъдена от „Топлофикация”. Бившата половинка от вече несъществуващия дует „Каризма” дължала пари на монополиста и въпреки известната си особа не била пожалена. Дори се е стигнало до съдия изпълнител, който е успял да вземе дължимата сума.

Галя не плащала няколко месеца сметките си и накрая се насъбрала сумата от 1254 лв. Така срещу нея е заведено дело, след като побада в графата длъжници на „Топлофикация”. От дружеството признаха, че основно пенсионери и социално слаби побадат в този списък, но не липсвали и бизнесмени и творци.

Така след заведеното дело се стигнало и до съдия изпълнител. През октомври 2010 година той налага възбрана на Галка да се разпорежда с апартамента си в центъра на София. Освен това последва и запор на дружествените дялови на певицата. Тя има участие в две фирми, в една от които е съдружник с бившата си сценична половинка Миро.

"Топлофикация" не прощава на никой, който й дължи пари

От „Топлофикация” съобщиха, че това лято всички дължими суми от Галя били погасени, след което запорът бил вдигнат. В това се включват лихвите и таксите за съдията изпълнител. Близки на бившата половинка от „Каризма” признават, че за това й е помогнал настоящият й тъмнокож любовник Роб. Двамата дори мислят да вдигнат сватба скоро.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *