Галеви избягали във Венеция

0
братя Галеви

Пламен Галев и Ангел Христов били засечени на ферибот от Гърция към Италия, издават столични журналисти. Това станало преди около две седмици, когато известните като братя Галеви бандити офейкали от южната ни съседка по посока на Венеция.

Според сведущи лица, корабът извършва туристически плавания от Гърция към Италия и е собственост на фирма „Суперфааст Фери”. Когато нашите ченгета надушили местонахождението на Галеви незабавно извършили проверка и установили, че действително има отговарящи на описанието им лица, които са потеглили по посока на Венеция на 27 май.

Братя Галеви

Залавянето им от гръцките власти не било осъществено, защото двамата пътували под чужда самоличност. По мнението на представители на родния ъндърграунд, Пламен и Ангел имали железни връзки в родината на мафията поради простата причина, че оттам внасяли коли от дълго време насам. Техен човек там бил Мариян Вилицата, когото те глобили преди известно време с половин милион евро, защото се изхитрил и започнал да заделя нерегламентирани пари.

Италианските власти обаче изказали мнение, че братя Галеви най – вероятно са преминали транзит през държавата, по пътя си към ЮАР или Дубай. Карабинерите са категорични, че в Италия за тях ще бъде доста опасно да останат, защото рано или късно ще ни надушат и арестуват.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1-kPH3w1bh8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *