Галена загази! Властите погнаха мъжа й за измами с ДДС!

1

Горещи СРС-та уличават вафления бос да лъже държавата

Галена загази заради измами с ДДС
Галена загази заради измами с ДДС

Гальо Вафлата нагази доста дълбоко в мътните води на сенчестия бизнес и в най – скоро време може да си докара сериозни проблеми, а Галена да остане задълго сама. Причина за това са горещи СРС-та, на които вафленият бос е прихванат като участник в голяма афера за източване на ДДС.

Хора от следствието издават, че като едното нищо Галин ще влезе в ареста, защото от дълго време разиграва коня си на свобода и покрай Галена малко хора му обръщат внимание. Последните му изстъпления обаче надминали всякакви граници и се говори, че фабриката му за вафли е източила ДДС за стотици хиляди левове.

Галин и Галена
Галин и Галена

Информацията изтече чрез съдебен служител от Велико Търново който припомни, че подозренията срещу мъжа на Галена не са нови. Още преди доста време бил подгонен от данъчните заради съмнителни сделки със захар, но по някакъв начин пожарът бил потушен.

Магистратът обаче набляга на факта, че Галена няма нищо общо с далаверите на мъжа си Галин. Лично тя се издържа от участията си в поп – фолк бранша и дотолкова се е концентрирала върху собствената си кариера, че не ѝ остава време за каквото и да било друго. Благодарение на желязната си тактика да скандализира и неуморната си работа като певица, тя е една от най – търсените изпълнителки и заработва доста добре.

Нека да припомним, че пет дни след Нова година, най – добрата приятелка на Галена – Преслава, бе арестувана именно по време на акция на ГДБОП срещу измами с ДДС от сделки с хранителни продукти. Преса се размина на косъм от проблеми, но приятелството ѝ с хора от тъмната страна разкри брутално какви другарчета има. Изводите си правете сами.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=b-QareKC3zs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *