Галена се натиска на Бербатов в Слънчев бряг

3
Димитър Бербатов

Митко Бербатов отрязал категорично мераците за интимности на фолк певицата Галена, която му се натискала неистово по време на купон в Слънчев бряг, издадоха наблюдателни туристи. Заварката между двамата станала в елитна дискотека в нашия най – голям морски курорт в събота срещу неделя, но според свидетелите до скандалности въобще не се е стигнало заради здравия разум на Берби.

Първи в дискотеката пристигнал именития футболист, който бил придружаван от няколко свои приятели. Около половин час по – късно в заведението цъфнала и чалгарката, която също замаскирала тайната среща със солиден антураж. Двамата се засекли уж случайно едва след като купонът се развихрил с пълна мощ и повечето от клиентите започнали да се търкалят пияни – заляни по масите.

Галена

Митко и Галена се отделили на отделно сепаре, където започнали да водят тайнствен разговор. Всички останали с разума си забелязали, че на няколко пъти Галена се опитвала да прегърне Митко, но той запазил самообладание и запазил благоприлична дистанция. Всичко приключило, като Бербатов за пореден път направил жест на отказ, а певицата се ядосала и заметнала с пълна чаша по посока на дансинга.

От управата на дискотеката категорично отказаха какъвто и да е коментар, като дори не потвърдиха присъствието на звездите там. Подозрително настроени журналисти обаче са категорични, че цялата история е скалъпена от собствениците на заведението, които платили на Бербатов и Галена, за да си направят пиар.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=2-a3LJFD_Q4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *