Галена пя с прозрачна рокля на Великден

0

Галена работѝ навръх Великден

Вижте колко въз*удена беше Галена
Вижте колко въз*удена беше Галена

Галена се възползва на 100 % от отсъствието на любимия си Галин и на своето Великденско участие се пусна с ефирна червена рокля на голо. Показвайки разкошни прелести, певицата обра овациите на добре почерпената аудитория и направи незабравимо шоу в известна дискотека на морето, опитвайки се да пее дори и стари евъргрийн хитове.

Тук няма да коментираме доколко ѝ се отдаде да изпълнява качествената музика, но силно ще я похвалим заради старанието ѝ да накара младите да чуят нещо истинско. Със сигурност почитателите ѝ останаха възхитени до краен предел и прекараха една наистина незабравима нощ.

Всичко на Галена се виждаше под ефирната рокличка
Всичко на Галена се виждаше под ефирната рокличка

За разлика от друг път обаче, след края на участието Галена веднага потегли към Велико Търново, където посрещна утрото в компанията на своето малко момче и родата. Тя уважи родителите на мъжа си, както и своите собствени роднини.

Отсъствието на Галин, който е в десетдневна задгранична командировка заради бизнес ангажименти, не попречи на Галена да бъде перфектна майка и да зарадва всички около себе си. Певицата твърдо обеща, че ще бъде със семейството и на именния си ден 6 май, като дори е отказала всички професионални и светски ангажименти.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=b-QareKC3zs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *