Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Галена претърпя трудова злополука в клетка

Галена е готова на всичко в името на публиката

Галена претърпя трудова злополука

Галена претърпя трудова злополука

Звездата на поп – фолка Галена изпадна в нелепа ситуация и се озова заключена в клетка за няколко минути. Провалът се случи при последното участие на певицата в известно пловдивско заведение през последния уикенд, след като на своя глава решила да демонстрира умения по танцуване в тесни помещения.

За да изпълни докрай своя план и да се отличи от останалите чалга певици, Галена намислила да се спусне в дискотеката с асансьорна клетка. При появата и обаче машината нещо запецна и изпълнителката се оказа затворена между четирите решетки на съоръжението.

Галена обича да се чеплези гола

Галена обича да се пъха в клетки и вериги

Галена обаче намери начин да запази самообладание и вместо да изпадне в истерия, започна да танцува сякаш нищо не е станало. Тя дори започна да пее някои от своите най – известни хитове, докато уплашеният до смърт персонал се опитваше да я пусне на свобода. В крайна сметка тя бе освободена само след няколко минути и започна да се развява из заведението.

По време на изпълненията си, Галена разчувства окончателно и без това почерпените фенове. В задушевно признание тя разкри, че с мъжа си Галин наистина възнамеряват да сключат официален брак и да си направят поне още едно бебче.

„Вече работим за братче на нашия Стефчо. Обсъждахме и възможността да си осиновим дете, защото аз просто съм готова да подобна огромна отговорност. Само времето ще покаже как и кога ще стане. Хубавото е, че сме млади и здрави, животът е пред нас”, призна Галена пред смаяните почитатели.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *