Галена откачи: НЕ искам да бъда певица №1 на България

1
Галена

Пленителната Галена, която преди време поведе крокодил на каишка, отправи сърцераздирателен апел към феновете си да НЕ я избират за „Певица на 2011” по време на Годишните Музикални Награди на Планета ТВ. Това веднага наведе светските хроникьори над мисълта, че певицата е откачила, но тя обяснява странното си поведение в автентично и трогателно обръщение:

„Искам да призова всички мои фенове да НЕ гласуват за мен в категорията „Певица на 2011“. Това може да ви се стори странно и да се запитате защо отправям такава молба към вас, затова ще се опитам да ви обясня своята гледна точка. Както знаете, аз вече получих тази награда веднъж, но не мога да кажа, че ме е направила по-щастлива. Напротив, през последната година тя ми донесе негативи и отрицателна енергия, поради което прецених, че нямам нужда от тях в личен и професионален план отново. Призовавам ви да дадете своя глас за някоя от останалите претендентки, която според вас заслужава наградата. На мен това, че се радвате на моите песни и на нещата, които правя за вас, ми носи достатъчно удовлетворение и значи повече от всичко, което статуетката може да донесе на един изпълнител. Благодаря ви!”

Галена

Доказано ревнивата брюнетка все пак благодари на почитателите си за факта, че е номинирана в цели 8 категории за наградите на Планета. Това се дължало на феновете, които сами определили номинациите в предварителната селекция на шоуто.

Другата новост около Галена е, че тя вече искала да загърби чалгата и да запее само звънлива народна музика. Пред приятели споделила, че повече не иска да търпи простотията заливаща родния хайлайф и е решена на всичко, за да запази личното си достойнство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *