Галена остави Галин заради паралия

2

Галена любовникОт няколко месеца Галена въртяла бурна любов със столичен баровец. Фолкдивата дори не си правела труда да крие авантюрата си за пред хората и най-вече за пред бащата на детето си.

Според прошушнато от нейни колежки, забежката й с новия ѝ обожател е сериозна и тя прекарвала с него доста повече време, отколкото със семейството си. Направо сякаш си е изгубила ума, не можем да я познаем. Отишла е да живее при него, имат си любовно гнезденце, толкова се е замаяла, че забравя да се върне във Велико Търново да види детето си и мъжа си. Толкова е влюбена, че направо е като изкукала, коментират загрижено колежките й.Галена и Галин

Тайнственият мъж непрекъснато е с нея, ходи на всяко нейно участие, а когато тя е свободна, прекарват вечерите си по дискотеки и клубове и се спускат във вихрени танци. Фолклорната разведка все още не знае името на мъжа, единствено знае, че има много пари и че хвърля по цели шепи по заведенията, а за самата Галена не се стиска за нищо. Най-интересното от всичко обаче било, че съпругът й Галин знаел за връзката. Като всеки разумен мъж той е преценил в момента, че не бива да се меси, защото ще изгуби любимата си завинаги. Решил е да я остави да изживее любовта си, да се наслади на забежката и да се върне с подвита опашка вкъщи. Той е готов да я приеме отново и да й прости. Дали обаче Галена ще изживее само кратка авантюра, или ще се подлъже по по-бляскав живот и светски водовъртежи, предстои да видим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Gh2Ju2D6k2Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. ТОВА НА СНИМКАТА С ГАЛЕНА Е МЕТОДИ БАЧЕВ СОБСТВЕНИК НА МОЩНАТА СТРОИТЕЛНА ФИРМА АГРОМАХ СЪС СЕДАЛИЩЕ БЛАГОЕВГРАД !!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *