Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Галена къта пари в тайна банкова сметка

Галена

Дивната Галена отново намери начин да втрещи почитателите си. Само преди ден нейни приятелки издадоха, че тя преживяла поредния скандал с мъжа си Галин, но този път не ставало въпрос за чувства или ревност както обикновено, а само и единствено за пари.

По някакви свои канали Гальо Вафлата научил, че пресметливата Галена съвсем не разчита на доброто му сърце и усърдно заделяла лични спестявания в тайна банкова сметка. Тя започнала да прави това преди около две години и половина, като за това време успяла доста добре да си подложи, ако се случи да падне поради непокорния си характер.

Галин и Галена

Според непотвърдени сведения, певицата успяла да събере в спестовния си влог ни повече, ни по – малко от 300 000 лева. Тези пари заделяла тайно от бакшишите, събрани по време на различни участия в кръчми и луксозни заведения. Пред благоверния си не обелвала и дума за секретната инициатива и внасяла в семейния бюджет само жълти стотинки.

Галин може да е ревнив до безумие, но в никакъв случай не е глупав, издадоха негови познати. В един момент той се усетил, че със семейния бюджет става нещо нередно и приходите на жена му рязко намалели. Колкото и да се стараел, все не му стигали средства да задоволява всичките й прищевки. Това именно го накарало да се разтърси, след което установил грозната истина.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=AW-Do9ua-Vk

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *