Галена била най – интересната жена в България

0

Определят певицата за „брутално уникална”

ГаленаИ без това разглезената Галена съвсем навири нос, след като нейните фенове я издигаха на пиедестал и я определиха за най – интересната жена на България. Какво точно трябва да се разбира под интересна не е съвсем ясно, но се предполага, че става въпрос за съвкупност от красота и интелект.

Причина за вълната от хвалебствени коментари стана нова снимка, която Галена публикува собственоръчно в собствения си „Фейсбук” профил. На въпросното фото певицата е силно гримирана, с примамливо притворени устни, прическа като на Азис и блуждаещ в пространството поглед.

Именно това изображение подлуди феновете, които избухнаха в текстове:

Галена„Ти си най- брутално най – уникална, прекрасна, пълна със стил и клас, красива, очарователна и интелигентна, въобще най – интересната жена на България”, са само част от суперлативите, отправени по неин адрес.

В момента почитателите на поп – фолк музиката с нетърпение очакват поредния музикален проект на Галена, който тя упорито и егоистично ще пази в тайна до последния момент. Знае се, че парчето ще е дут с друг известен чалга изпълнител, чието име обаче няма да се разбере до самата премиера.

„Става въпрос за един много известен господин, който значи много за самата мен и когото имам за много специален. Надеждата ми се крепи в момента на изненадата, на приятната изненада, която ще поднеса на феновете”, коментира Г.

http://www.youtube.com/watch?v=BXDvE27IEuQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *