Гълъбин Боевски изпял Брендо и сие на ченгетата

1
Гълъбин Боевски

Според непотвърдени от официален източник сведения, показанията на осъдения за наркотрафик олимпийски шампион Гълъбин Боевски са дали зелена светлина на полицията да проведе операция „Кокаиновите крале”. При международната акция бяха изловени десетки видни мафиоти от България и Европа, а стойността на общото количество задържан кокаин заплашва да достигне колосалните 1 милиард евро.

Боевски се съгласил да сътрудничи на полицията, след като осъзнал, че е предаден именно от свои авери и не е заловен по някаква нещастна случайност на летището в Бразилия. С тамошните власти се договорили, че той ще каже каквото знае, а присъдата му ще бъде намалена поне с няколко години.

Евелин Банев - Брендо

Според сведенията, щангистът бил вербуван от своя приятел Матей Боев, който пък бил един от най – близките до мафиотския бос Евелин Банев – Брендо. Матей, който също бе арестуван при операцията срещу наркобосовете, отговарял за намирането на мулета, които да пренасят дрогата от Латинска Америка до Европа. По този начин бил вербуван и Гълъбин, който му имал огромно доверие.

Двамата доскоро имали съвместен бизнес, а щангистът дори е съдружник със съпругата на Матей Боев във фирма, занимаваща се с внос и разпространение на хранителни добавки и други спортни стоки.

Съпругата на олимпийския шампион по щанги Стела Боевска е категорично убедена, че куфарът с десетте кила кокаин е пробутан на Гълъбин не от друг, а от човек на когото има сто процента доверие. Просто е станало така, че той е отнесъл пешкира и е станал изкупителна жертва на своите „приятели”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=4BL_jhMQz5E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ай стига глупости,приятел му пробутал куфар с 10 кг. кока която струва стотици хиляди и милиони.На мен защо не ми пробутват такива куфари.Тая тема се изтри ,видя се че Боевски е наркотрафикант и няма как да стане българската звезда от Олимпиадата.Като се оакаш ,до тук.И след 9 години пак ще си е същия боклук ако не и по голям ,ако е жив разбира се 1 милиард евро не са стотинки а мафията не прощава такива загуби дори и да си в затвор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *