Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гала се нуждае спешно от невролог

Гала явно има нужда от почивка

Гала никога не е крила, че прави гафове докато снима “На кафе”. Признавала, че приема гафовете с усмивка защото ги приемала за забавни. Пък и гафовете в края на краищата не били фатални. От Нова обаче били на друго мнение. Считали, че водещата все по-често не може да си сдържа нервите в ефир. Неотдавна нахокала приятелката си и колежка Диляна, наречена Джиджи в ефир. Призовала Джиджи не на шега, като е болна да си върви в къщи да се лекува. Великата водеща не желаела да пипне някой вирус. Когато фолкаджийката Гергана най-безотговорно се успа и не се яви в предаването Гала изпаднала на ръба на нервна криза. От екипа на предаването споделиха, че са били изправени на кътни зъби от изприказваните глупости в ефир. След случая с Гала бил проведен сериозен разговор от продуцента. Още в следващото предаване  Гала се извинила на Гергана. След няколко дни Гергана гостува на Гала и гафа беше замазан. Най-потърпевша от нервните изблици на водещата е Елица. Готвачката която представя най-различни манджи в предаването едва не била уволнена след като предложи вместо вода, водка на Гала.  Префинената водеща не очакваше, че ще пие водка и се задави , след което последва дълъг пристъп на  кашлица в ефир. След предаването русата фурия

Гала и Мари

изпаднала в истерия. Крещяла в истерия на Елица, искала да я уволнява, но колеги се застъпили за Елица. Резултатът бил, че Елица отнесла солена глоба, довериха от предаването на Гала. Освен, че била супер нервна, Гала започнала и да забравя. На моменти паметта й изневерявала. При разговор с поредния гост водещата заговорила за дъщеря си като я прекръстила на Стефи, вместо Мари. От “На кафе” се чудили как да подходят деликатно към Гала, за да й кажат, че има нужда от невролог.  Мислили, дали да не й предложат да си почине. Предполагали, че нервността и периодичната загуба на памет може би е от прекалената умора.  Времето ще покаже какво решение ще вземе продуцентът на предаването.

На кафе с Гергана. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://www.youtube.com/watch?v=4avLhTvrUs0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Гала се нуждае спешно от невролог

  1. Древна мумия Отговор

    20.01.2012 в 18:30

    Омрьзнала до болка дьртофелница,няма ли млади момичета,да им дадете пьт? Колко ще я крепите тая досадница,и предаването е морално остаряло!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *