Гала: Само простаци подаряват силиконови ци*и на дъщерите си за бала

1

Потрес – водещата на „На кафе” мрази да пие … кафе!

Гала
Гала

Тази сутрин популярната водеща на неповторимото телевизионно шоу „На кафе” Гала направи сензационно признание, което потресе голяма част от аудиторията. Тя призна в ефир, че всъщност мрази да пие кафе и не може да понася тази напитка, но продуцентите я карат всеки ден да обръща поне по няколко чашки, за да прави компания на своите гости.

„Всъщност не мога да понасям кафето. Със сигурност не усещам какво има в чашата и дори да ми сипят мляко, пак няма да разбера. Всеки ден съм принудена да изпивам по няколко служебни чашки с кафе, за да не стоя пред гостите си на празна маса”, оплака се Гала.

Русокосата фурия си припомни и времената, когато самата тя е била абитуриентка. В онези далечни години опитвала да прояви характер и категорично отказала да ходи на бал. След безбройни кандърми и увещания от страна на родителското тяло най – накрая кандисала, съгласила се в последния момент. Тогава обаче се оказало, че няма рокля и настанала истинска паника. В крайна сметка, тоалетът бил ушит набързо от приятелка на майка ѝ.

Гала по рокля с черепи
Гала по рокля с черепи

Само след една година, Гала ще трябва да преживее отново абитуриентските трепети заради дъщеря си, която ще завърши тогава. Въпреки че все още не се е замисляла сериозно как да подготви бала ѝ, водещата категорично възнамерява да я нагласи с приличен тоалет. Това зазвуча особено странно от устата на Гала, която е известна най – вече със странния си вкус към дрехи и прически, с които през ден шокира зрителите на малкия екран.

Също така Гала не одобрява тенденцията от последните години, родители да подаряват на дъщерите си силиконови бюстове за бала. Намира, че това е пълен абсурд и простотия, която самата тя никога не би направила.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=vvD-qYJp-lk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Njama samnenie,che taja tapa putka e naj-neprijatnoto sashtestwo,koeto njakoga se e pojawjawalo na balgarskija ekran.Tapa,grozna,mirizliwa plewenska mindja.Poluchawm urtikarika v momenta,v kojto widja maznoto I litze. Kurwa smotana!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *