Гала с нов апартамент за Коледа

0
Гала се уреди с прочутото провансалско обзавеждане на апартамента си за Коледа

Звездата на „На кафе“ най – сетне се сдоби с мечтаното провансалско обзавеждане на новия си апартамент и то за празниците. Гала явно най -накрая се е решила да остави майка си в старото си жилище и да заживее със своя дългогодишен приятел Стефан и дъщеря си. Изглежда, че водещата е слушкала много през годината, тъй като дядо Коледа изпълни нейното най – съкровено желание, с което тя цял сезон занимава зрителите на Нова тв. Гала през цялото време на отиващата си 2011г., отделяше време в „На кафе“,  за да запознае зрителите с текущия ремонт по новото й гнезденце. Новият апартамент на Гала се намира в кв. „Борово“, а за да добие настоящия си вид приличен на старинна къща от Западна Европа, водещата съвсем логично се довери на своята първа дружка Кремена Халваджиян.

Гала и Стефан най-сетне официално свиват гнездо...

През цялата календарна година Кремена Халваджиян се стараеше всячески да задоволи множеството капризи на Гала, а преди Коледа Креми нямала почти никакво свободно време, за да дари своята вярна приятелка с най – големия дар завършения вид на апартамента й. Доволна, че Кремена Халваджиян съумя да реализира всичките й очаквания, Гала съвсем естествено реши да покаже своя нов луксозен дом в „На кафе“. За най – голяма изненада и нещастие на настръхналата от вълнение Гала обаче още преди да се е нанесла в жилището си, то започна да се руши пред очите на всичките й фенове.

Огромен шикозен стенен часовник се сгромоляса пред камерите на „На кафе“, а протежето на Гала Зейнеб, което предаваше от дома й,  набързо замаза положението, като успокои разстроената в студиото водеща, че този знак е на хубаво. Така Гала ще зареже майка си в старото си жилище, за да посрещне празниците със Стефан и щерка си в новия си дом.

Гала най – сетне сви гнездо с голямата си любов Стефан! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *