Гала продала бащиния си дом! Оттогава брат й – Петър не ще да я види

1
Гала
Гала

Едва преди месец за обществото стана известно въобще съществуването на брата на водещата на „На кафе“ по Нова тв, който от години живее в Щатите. Гала и брат й Петър не поддържат никаква връзка от много дълго време причината е, че водещата си е позволила да продаде бащиния им дом без знанието на най – близкия си роднина. Тв звездата много би искала да стопи ледовете между нея и брат си, но Петър е непоклатим в решението си.

Преди време, когато баща им починал Гала бързо съумяла, че и трябват пари, а не апартамент в Плевен, нали си живее в София. Непосредствено след смъртта на татко си русата сладкодумка бързо – бързо продала наследственото семейно жилище и прибрала майка си при себе си в столицата. Петър обаче който от години върти успешен бизнес в САЩ по една или друга причина многократно, бил казал на именитата си сестра, че е твърдо против продажбата на бащиния им дом. Братът на Гала дори научил за развръзката с апартамента от трети лица…

Гала с дъщеря си
Гала с дъщеря си

Разгорещен и афектиран Петър моментално набрал мис „На Кафе” и й вдигнал лют скандал. Гала се опитала да му обясни, че имала нужда от пари, а не от апартамент, но той така и не я доизслушал. От този момент до ден днешен брат и сестра не се поглеждат.

Братът на Гала върти няколко пицарии в Бъфало и се чувства много добре в страната на неограничените възможности. Не е ясно, защо ако Гала е имала толкова голяма нужда от пари не е поискала от брат си, а е посегнала на наследствения имот и така, и така го ощетява поне нямаше да му нанесе морални, а и чисто сърдечни травми. Петър е женен за българка в щатите и е горд баща на три деца, които Гала е виждала единствено на снимки.

Приближени на блондинката твърдят, че преди 2 години тя се опитала да оправи нещата с брат си. Гала вкарала целия си чар в действие и поканила Петър и семейството му в България, за да посрещнат най – светлият християнски празник – Коледа, заедно. Брат й обаче останал доста изненадан от нахалството на звездата на Нова тв и й благодарил за поканата,  но категорично отказал…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ние хубаво си гледаме нашите проблеми, но вижте какво споделя „Барак Обама“ за България и българите:
    http://tinyurl.com/barack-obama-za-bulgaria (4-минутно интервю за БГ сайт)
    Надявам се нашата страна да има и по-добри дни!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *