Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гала и Еми Мариянска се хванаха за косите в ефир

Луда кавга избухна в студиото на Гала тази сутрин.  Зам.- главен редактор на вестник „Шоу“ Еми Мариянска започна да поучава Гала как се води предаване и що е журналистика. Тя бе поканена заради исканото от нея право на отговор, понеже седмица по-рано Сашка Васева в същото студио я обвини, че пише измислици за нея и ще я съди.

Вместо да докаже пише ли или не пише измислици, Мариянска първо нападна в ефир Дупнишката мадона, че си прави евтин пиар при Гала, а след това нахока и самата Гала. Като каза, че предаването й е удобно да се разпространяват в него лъжи и клевети. Как можете да вярвате на патологична лъжкиня, запита възмутено тя. Сашка е личност със съмнителна репутация, а вие й правите пиар, каза тя и започна да учи Гала как се води предаване, как се разговаря с гостите и й даде няколко унизителни урока по журналистика.

Изслушвам вежливо всичките си гости, изслушах нея, сега слушам вас, хладно каза водещата, но й личеше, че едва се сдържа да не избухне. Когато спорът между двете загрубя и Мариянска по всякакъв начин се опитваше да смачка противничката си, Гала внезапно извади тежката артилерия. Тя пусна на екрана няколко клюкарски материала написани за нея и подписани от Мариянска и а попита – щом твърди, че пише само истината, по какъв начин е изнесла тези факти, при положение, че те не са верни. Жълтата новинарка го заусуква и не можа да отговори. Тогава Гала я нарече лъжец. Имате награда „Златно перо”, но то е тенекиено и потопено в катран. Така ще бъдете потопена и самата вие!

Предаването свърши набързо и мина на реклами. Скандалът обаче няма да утихне. и се очаква жестока медийна война между телевизията и медийната групировка, която стои зад гърба на Мариянска.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

12 кометара за Гала и Еми Мариянска се хванаха за косите в ефир

 1. Колега Отговор

  12.10.2012 в 18:05

  Коя е пък тази Мариянска? Това, че са и дали награда от СБЖ означава, че е приближена на т. нар. и.д. Снежана Тодорова – агент на Държавна сигурност. Аман от лелки, дето никой не ги сайдиства. Що не шият гоблени, ами се набъркват в журналистиката.

 2. читател Отговор

  19.10.2012 в 10:37

  ЕМИ МАРИЯНСКА Е ЕМИ ЛАЙНЯНСКА.МНОГО ДОБРЕ И ПАСВА ТВОРЧЕСКИЯ ПСЕВДОНИМ,КОЙТО ЧИТАТЕЛИТЕ И ЛЕПНАХА!

 3. Пламен Отговор

  23.10.2012 в 20:58

  В едно интервю Е.М. казва, че е работила като редактор в Студия „Време“, в кинопрегледа, била „специализирала“ кинознание. Хахаха…Тя работеше там като асистент-режисьор, което е просто „момиче за всичко“, не се иска дори висше образование, макар че то помага. Май около разтурването на студията от тогавашния директор и настоящ проф. Б.Манов през 1987-1990 г. тя се уреди за редактор – директорът Манов бе с „нежни мераци“… Тя определено си беше „момиче за всичко“ и по природа. С много апетити – от комсомолски секретар, „но незнамкаквоси“. На работата в студията я беше уредила майка й Анастасия Мариянска – директор на продукция със страховита външност, твърде близка приятелка на Тончо Чуковски, директор на студията през седемдесетте години на миналия век. Толкова е и специализирала Еми и кинознание – пак се е закачила за някой проф….Щом лъже за биографията си, значи лъже за всичко…И друго може да се разкаже за нея, но…

 4. Стар познат Отговор

  02.11.2012 в 6:43

  Истина е по-горе написаното за работата на двете Мариянски – майка и дъщеря – в киностудията „Време“. Майката беше директор на продукция, за което не се изискваше висше образование, но тя е една ужасно безпардонна и нагла жена, която на всичкото отгоре се бе взела съвсем насериозно. Комедия от грешки! Емилия беше едно трътнесто девойче, с лице като питка – вечно намазано като калайджийка на Сливенския панаир, безвкусно облечена, завистлива и готова да се подложи на всеки, който е нещо по-висшестоящо. Повърхностна и с напомпано от майка й самочувствие, но най-забавно бе да я гледа и слуша човек, когато някой мъжти й бе обърнал малко внимание то приличие! След това тя разказваше какви ли не небивалици за „голямата любов“ с този мъж, та излизаше, че всеки мъж, който се е отнесъл с нея по-възпитано, е бил влюбен в нея. За „творенията“ й е по-добре да не споменаваме, защото те са еклектика – оттук-оттам по нещо взето, тъй като въпросната Емилия няма нито достатъчно интелект, нито обща култура, за да напише нещо стойностно. Това е видно и от сегашното й битие на жълтопресна писачка!

 5. Димитър Отговор

  28.11.2012 в 19:14

  г.Е.Мариянска, като автор на статията във вестник „над55“ 1-7окт.2012г. ви осведомявам:
  Познавам Лозенски и Слава Севрюкова от 1989г. Лозенски е един добър експериментатор, но като човек не може да се разчита на него:
  1. Това което Слава Севрюкова /леля Слава/ направи за мен, за личния ми живот, в последствие Лозенски го разтури. Предполага се хора, които имат екстрасензорни способности, тоест притежават повече информация за живота на конкретна личност (в случая за мен отстрана на Лозенски), да помагат и около тях да лъха благодат. В последствие се получи нещо като “студена война”. Така го възприемам аз, анализирайки събитията около мен. Аз разчитах на този човек да ми помага.

  2. Когато правеше контакт, Лозенски извършваше едно рязко движение с главата си назад. Той контактуваше с определени говорители от отвъдния свят, назоваваше им имената. Това Лозенски правеше след като вече бе спрял контакта с починалата Слава Севрюкова. Като доказателство че именно духът на леля Слава контактува, може да се приеме факта: Начинът на изразяване бе същият както на леля Слава. Когато бе жива леля Слава не правеше такива движения при контакт.

  3. Месец декември 1992г. в групата настъпи поврат: Има две жени, които ще видите в записите – оперната певица и сестра `и мисля че беше. Те – двете бяха обвинени тогава – 1992г. от Лозенски, че в миналото са му правили магии и Лозенски ги изгони демонстративно от групата. Тогава, на коледа групата очакваше да се телепортират, в къщата на Лозенски, духовници в плът от Атон. Това не се случи. След изгонването на двете жени в групата, говорителите от отвъдното чрез Лозенски вече не се представяха със същите до този момент имена, а се наричаха двоицата – Христос и Святия Дух. Като се минаха месеци, а доколкото си спомням година, две, Лозенски казваше от себе си: “Неща да ги чувам вече. Лъжат ме. Мен ме е яд че Те – Христос и Святия Дух, както се възприемаха там в групата – знаят много повече неща за битието и човека, но не ми ги казват.”

  4. Напролет 1993г. Кубрат Томов имаше мероприятие в НДК. Тогава Лозенски реши че ще воюва с него. Лозенси каза на групата че в деня на събитието ще бъде телепортиран в НДК от дома си. Другите от групата ползваха обикновен транспорт до НДК. Лозенски не се телепортира, а бе закаран с автомобил от познат човек. Воюване нямаше и претърпя разочарование. По едно време Лозенски започна да приказва че всички са биороботи. Вие – възприемате ли се като програмирани биороботи? Лозенски започна да се отрича от леля Слава – дали го каза или не, не помня, но с такова впечатление останахме ние от групата. Започна да изхвърля неща от къщата си.
  5. През цялото време, докато аз присъствах в групата, се прокарваше страховитото очакване за започване на военни действия от страна на Турция срещу България. Запасявахме се с храна… Обявена бе даже дата на започване на войната: 8-ми април 1993г. Какъв беше отговорът от отвъдния свят когато война не настъпи?: в началото на всяка сбирка една жена от групата бе записала въпросите, които сме си задали върху прочетен текст от Библията. Лозенски влизаше в контакт и отговаряше. Отговорите записваше многократно върху една и съща касета с помощта на малко репортерско касетофонче. И така – какъв беше отговорът след 8-ми април 1993г.?: “Това не е отменено. То предстои. Никога не питайте повече кога.”

  Доцент Иво Лозенски бе преподавател по радиоелектроника в минно-геоложкия университет.

  6. След кончината на скулптура Драган Лозенски – бащата на Иво Лозенски, се появи ненадейно една жена, с която Иво направи семейство. Почина и майка му на Иво. Жената, за която се ожени бе приблизително на неговите години. В резултат на това групата, която се събирахме всяка седмица в определен ден, ден в който постехме, бе разгонена. Нямаше ги вече и котките и костенурките.

  7. Леля Слава казва (в записите) че имала братя, които също били възприемчиви на информация от отвъдното и в рода `и присъствала този вид есктрасензорна изява. Това навежда на мисълта че има проява на генетичен фактор, който определя възможността зони в човешкия мозък да са с променена функционалност. В резултат човешкия дух, който е вързан в плътското тяло чрез функционирането на мозъка, в тези случаи на екстрасензорика, това връзване да е с намален интензитет – ако мога така да се изразя. Леля Слава е имала къщичка и в село Свидня, където сега вероятно е превърната в неин музей. Аз зная къде е село Свидня, но не зная къде точно е тази къщичка. Лозенски знае, защото е ходил там. Но да се върнем към Екстрасензориката: В този плътен физически свят, в който живеем сега, всички неща (явления), обясними и необясними за сега, могат да се проявяват единствено и само чрез ползването на настоящите физични закони, установени по научен път. В различни информационни изяви относно Слава Севрюкова е споменато че този вид екстрасензорика ще стане масово явление. Завещанието което Исус Христос остави на човеците – примерът на неговия живот, победата над: болестите, остаряването и смъртта. Също показаната демонстрация за начина на преминаване в отвъдния свят /възнасяне/, могат да бъдат достъпни за всеки човек при определени физически характеристика на средата. Не е ли това “Второто пришествие”? Всяко твърдение за определени характеристики на различни среди в миналото, настоящето и бъдещето, за този плътен и другият отвъден свят, както го наричаме сега, би трябвало да бъде поставено /разглеждано/ (твърдението) върху /чрез/ здрава научна основа. Здравата научна основа се намира по пътя на логиката.

  8. Автор на този текст е Димитър Любомиров от град София. E-mail за контакт: astro@dir.bg

 6. Д-р Богданов Отговор

  15.12.2012 в 12:43

  Никой не е лепвал такъв епитет Лайнянска на Еми Мариянска, освен нейните врагове и завистници. Това е един от най-интелигентните автори, които съм чел, без да я познавам лично. Предполагам, че оттам идват и атаките. А коментарите под всяка статия показват абсолютна простащина и аз не знам защо модераторите изобщо го допускат. Авторът пише сериозни неща и после „лайнярите“, които го плюят се изявяват. Понякога имам чувството ,че дори не са чели материала – толкова са далече от тема. Аз съм психиатър и знам какво стои в дъното на такова поведение – пълна нереализация и комплекси.

  • Зигмунд Фройд и Юнг Отговор

   20.01.2013 в 14:37

   НЕПРЕДУБЕДЕН 09:04 24.05.2012 Като прочете човек коментарите, веднага си личи къде Мариянска сама е писала положително за себе си! Който я познава и е работил с нея, добер знае какво тя представлява! Познавам я от времето, когато беше в киностудията „Време“, където работеше и нейната майка – една абсолютна селяндурка, дошла в София, защото мъжът й е военен, без образование и с огромни претенции, без никакво покритие. Емилия е пълно копие на майка си, макар да е малко по-инетигентна от нея. Нищо свястно не направи в киностудията, а после , като я съкратиха през 90-те год., се подвизаваше като учителка на хонорар, ама нали е грандоманка, казваше, че „дава лекции по литература и философия“ в едно от кварталните софийски училища. Именно снобарщината й я е отвела и в жълтата преса, а и в интерес на истината нито е достатъчон ерудирана, нито блести с кой знае какви други качества. Това обаче камерата го показа ясно!

 7. иВАН чОЛАКОВ Отговор

  03.01.2013 в 21:23

  Току що прочетох в Слава, че Гала е дадена на съд. Еми Мариянска наистина езавела наказателно дело. Ще стане интересно. Мариянска не си поплюва. Доколкото разбрах, е спечелила нова награда – репортер на 2012-а, но не знам къде.

 8. Борисова Отговор

  14.01.2013 в 12:53

  Тази лъжкиня и сплетница и награда??? Чия награда, моля?

 9. Зигмунд Фройд и Юнг Отговор

  20.01.2013 в 14:39

  НЕПРЕДУБЕДЕН 09:04 24.05.2012 Като прочете човек коментарите, веднага си личи къде Мариянска сама е писала положително за себе си! Който я познава и е работил с нея, добер знае какво тя представлява! Познавам я от времето, когато беше в киностудията „Време“, където работеше и нейната майка – една абсолютна селяндурка, дошла в София, защото мъжът й е военен, без образование и с огромни претенции, без никакво покритие. Емилия е пълно копие на майка си, макар да е малко по-инетигентна от нея. Нищо свястно не направи в киностудията, а после , като я съкратиха през 90-те год., се подвизаваше като учителка на хонорар, ама нали е грандоманка, казваше, че „дава лекции по литература и философия“ в едно от кварталните софийски училища. Именно снобарщината й я е отвела и в жълтата преса, а и в интерес на истината нито е достатъчон ерудирана, нито блести с кой знае какви други качества. Това обаче камерата го показа ясно!

 10. Д.Л. Отговор

  28.10.2013 в 21:39

  ул. Ж.К.№14
  Баща му на Иво – Драган Лозенски е станал самолетен двигател заради продажбата на къщата която бе строил. (Второзаконие 5:16)

 11. Димитър Отговор

  12.11.2013 в 23:24

  „Тръбата на светия дух“ е продал бащината си къща!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *