Гала е детска учителка по образование

0

Въпреки че Гала твърди, че е завършила начална педагогика и втора специалност детска психология и продължава да изрежда, че е учила и режисура в НАТФИЗ, всъщност тя имала само начална педагогика и то с клизма. Докато учила във Велико Търново, отишла в София да става манекенка и зарязала книгите.

След няколко години се завърнала и минала на индивидуално обучение – ходела само на изпити. Накрая се дипломирала, но колегите й се съмняват дали наистина си е взимала изпитите по редовния начин, защото след първи курс изобщо не я виждали ни на лекции, ни на упражнения. Ученето на режисура в НАТФИЗ може и да й е било мечта, но никъде не фигурирала в документите като редовна студентка. Може да е посетила няколко лекции от любопитство.

Липсата на специално образование обаче не й пречело да бъде работохоличка, твърдят колегите й от телевизията. Вечер тя буквално спяла със сценариите под възглавницата, а денем стои по три часа на екран да забавлява хората в не много сериозното си, но гледаемо предаване „На кафе“. Кариерата й продължава 12 години и според зрителите не е важна дипломата, а талантът. И многото труд, който явно тя полага. Телевизионната Калинка явно се смущава от образованието си, затова си е притурила и малко НАТФИЗ. Нейни колежки пък й завиждат, защото от този сезон й дадоха и предаването „Имаш поща“, а те били извън борда. Да дойдат и да стоят по три часа на ден прави в ефир, а после и в петък да ходят да разнасят поща и тогава да завиждат, отсякла Гала, когато научила, че я одумват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/kN7AJ-0Ly8w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *