Гала беснее срещу натрапената й ководеща Силвия

2

Гала показва по всякакъв начин яда си и не го сдържа дори в ефир, след като й беше сложена още една аситентка. Сега освен Джуди и Кака Лара с нея работи и Силвия Драгоева, която обяснява в предаването разни битовизми от рода на колко пъти да си чистим климатика, за какво да викаме техник и кое да си направим сами и прочие умни съвети, от които самата Силвия не разбира.

Тя буквално наизустява съветите си, защото никой не очаква от такова ефирно същество да разбира от конденз, фреон и всякакви термини, които звучат нелепо от устата на една хубава жена. На нея ще й ходи повече да говори за мода, парфюмчета, обувчици, аксесоари, отколкото за гаечни ключове и кръжок „направи си сам“ . Работохоличката Гала, която може да запълни цели три часа с бъркане на манджи и правене на баница, е изключително изнервена, че новата водеща не само й краде от ефирното време, но и нарушава общото звучене на предаването. Просто се появява като кръпка, измърморила тя.

Силвия Драгоева, която мнозина познават като бивша участничка в БИГ „Брадър“ била спусната на Гала с парашут. Говори се, че тя дошла с протекциите на виден бизнесмен, който пък бил приятел на продуцента Маги Халваджиян. Наречената от жълтата преса българската Анджелина Джоли – Силвия е доста свежо и симпатично лице и ако започне да говори за неща, което се вписват по-добре в предаването и привлечат част и от мъжката аудитория, има опасност да измести Гала, поради което водещата е бясна.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. А за какво са им и Силвия и каката Лара и онова дебеличко джудже Джуджи??????????????Не виждам тия кокошки каква работа имат там.Само лапачи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *