Гаф след гаф на финала на „Мис България“, 100 кила не се появи

0

ТВ7 пак гафОбещаната атракция  100 кила, така и не се появи на финала на „Мис България“.  Водещите обясниха набързо, че той имал и договори с други телевизии, нарушил тяхното споразумение, искал да диктува в колко часа да дойде и в колко да си тръгне, метнал ТВ7 в последния момент и те го отрязали.

Според слухове обаче той ги е отрязъл, защото го искали да стои цяла вечер, да си губи времето и да изпее две песни срещу доста символичен хонорар. Затова всички дупки се покриха от Мария Илиева, която трябваше всъщност да закрие конкурса.

Както винаги ТВ 7  не уточни в колко часа ще свърши прословутото шоу. Според едната от програмите беше в 23. Според обновената в 24. То обаче се проточи до ранните часове в неделя.  А дали накрая се пуснаха прословутите късни новини, или останаха за тази вечер, почти никой не разбра, защото зрителите изпозаспаха. Абсолютно излишно и ненужно големият финал започна с обзор на участието на всяка миска от първия й ден в шоуто. Боряна гъзцИ с интервю с всяка от тях защо иска да спечели. Ако целта беше да си спомнят зрителите коя коя е, това можеше да стане за 20 минути, но продуцентите го разтеглиха над час и половина заедно с рекламите. След това се появиха дерматолозите, фризьорите, гримьорите и отново бе показано с какви крамове ги мажат, как им оправят косите, само не дадоха как ходят до тоалетната. И то защото в шоуто нямаше спонсор – производител на тоалетна хартия. Иначе и на тази гледка щяхме да се насладим. Камелия не пропусна грубоватото си чувство за хумор да каже, че всъщност тя е най-подходящата за мис.

Техниците в телевизията пък забравиха да пуснат /както често се случваше през този месец/ предаването онлайн и близо четири часа вися надписът, че ТВ7 няма права за разпространение на продукцията.  Как няма, като си е лично нейна, остава пълна загадка. Но така лиши сума ти зрители от възможността да гледат финала по интернет. Лиши се и от доста СМС-и. Дежурните телефони за проблем с картината пък работеха, но нямаше кой да ги вдигне. Обявеният годеж между Нанси и гаджето й не се състоя, но все пак предаването свърши и зрителите си отдъхнаха. Което е най-важното.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/UQyM57OcXvs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *