Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Необяснимо! Защо простакът Ивайло беше спасен?

Иво романтична вечеря1Гаджето на Мира Радева – Ивайло,  трябваше да избродира върху домакинска престилка „Обичам те, Мира!“, да напише стихотворение, да организира романтична вечеря и да й се обясни в любов.

Това беше задачата на Големия брат, защото Иво беше номиниран и трябваше да се спаси по някакъв начин. Най-добре се справи с престилката, но останаха съмнения, че Ана му е помогнала. Той се престори, че има разстройство и се шмугна в тоалетната да шие. Мира потропваше отвън, но той я накара да отиде в общата, защото се беше замотал с конците. Стихотворението беше безумно некадърно, но я разплака. Явно тя много рядко чува обяснения в любов от него. А когато го помоли да я целуне, той се метна и й удари една едносекундна целувка, която дори камерите не можаха да хванат.

Това обаче не промени представата на зрителите за него. Бяха излъчени доста кадри, в които той я дърпа, кара й се, унижава я, държи се грубо и на моменти  просташки. Точно по тази причина беше номиниран. Не ми харева такова държание, каза Маги Халваджиян. Стига с тези оправдания, че бил мачо и се страхувал да признае любовта си.Иво чака Ако двама души се обичат, то си личи. Тук обаче виждаме едностранна любов. Миро го обича и ходи по петите му като кученце и все се опитва да му угоди. Той я пъди, бута я, унижава я, обръща й гръб. Най-много ме изненада, когато й каза да спре да се лигави, а тя прегръщаше детето си след година и половина раздяла.  Той е грубиян и вкъщи, но явно тя си затваря очите.

Има много жени, които смятат това за нормално. Да ги навикват, да им се карат, да ги иронизират, дори да ги блъскат, каза червената депутатка Татяна Буруджиева .  В Мира виждам искрени чувства, в Иво  едно поведение на мъж, който иска да доминира, тормозейки я. Лично аз не бих живяла с такъв човек.

Ивайло се отърва на косъм от излизане от Къщата. Всъщност го отърваха продуцентите, защото със сигурност доста хора гласуваха да се махне, защото извън  всичко е и безинтересен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *