Гаджето на Джей Ло е гей!

5

Каспър Смарт, който от известно време е фаворит на Дженифър Лопес и тя ще го мъкне със себе си дори на световното си турне, бил гей.

Този слух е послената сензация, с която се занимават в Холивуд. Списание   разкрило, че Каспър си падал по собствения си пол, а с Джени бил само за имидж и връзката им била за пред медиите. Танцьор в нощен клуб в Холивуд издал, че Смарт често се подвизавал там и участвал в снимки с мускулести мъжаги само по бельо, а в гащите му имало пъхнат предмет,  който той не уточнил какъв е.

 Танцьорът качил Снивката в Туитър, а малко по-късно още една на Каспър, който пишел, не знам какво е любов, за мен всичко е пиар. Говорителят на Дженифър Лопес изпратил опровержение да медиите, в което заявявал, че приятелят на певицата не е гей и срещу него е започнала злостна кампания, понеже му завиждат. Наскоро американците бяха шокирани от друга новина. Джей Ло плащала на любовника си по 10000 долара на ден джобни пари. За да може той да се чувства уютно и да прекарва приятно времето си, докато тя е на снимки.

Тя компенсирала отсъствието си от обятията на любимия с пари. Българските фенове ще могат да видят с очите си скандалния младеж, който е превзел сърцето на певицата. Той ще бъде с нея по време на цялото й турне, включително и в България.

Дженифър Лопес влюбена в младия танцьор. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *